Sweater Weather | Anika Rodriguez

Já vím, jakoby těchto článků na blogové sféře nebylo dost..Nevím, jak vy, ale já tento tag vůbec nepovažuji za tag, protože normálně tagy moc v oblibě nemám, ale Sweater Weather jsem dělala minulý rok a prostě jsem dostala chut ho zase napsat.  Sweater weather články jsem dnes ráno projížděla docela dlouho a s nadšením jsem přečetla snad každý, tak snad prominete, že i já se přidávám do této mánie. :)

1) Čaj, káva a nebo čokoláda?
Vtipný je, že jako malá jsem nesnesla ani jedno. Hold lidé asi stárnou a já poslední dobou nevyjdu do školy bez toho, aniž bych vypila skleničku zeleného čaje. Vzhledem k tomu, že nesladím, chutná mi nejvíce. Štve mě totiž, že ostatní se mi zdají opravdu silně aromatické a bez cukru mi to pálí v ústech..nevím, jak bych to jinak vysvětlila. Kávu nepiji, ještě jsem ji nepřišla na chut a je zbytečné tam strkat 5 lžiček cukru. 

2) Oblíbená vůně svíčky?
Tady v tomhle by se shodlo i mé pětileté já - vanilka a skořice! Není lepší vůně, než když přijdete domů ze zahrady a ucítíte vůni skořice či vanilky. Dokonce když přijdu ze školy, jdu se učit a musím mít zapálenou svoji oblíbenou vanilkovou svíčku. Dříve jsem to považovala za takové - divné - pálit svíčky,  ale ted jsem na to tak závislá.



3) Jaký trend se ti líbí- výrazná linka a nebo výrazná rtěnka?
Linky neumím malovat a na rtěnky se ještě necítím, zvláště na ty tmavé. To však neznamená, že se mi nelíbí, ba naopak je naprosto obdivuji! Mám ráda hodně rudou červenou, ale trochu přičmoudlou. Omlouvám se, nevyznám se v těch barvách úplně do puntíku, takže se ode mě asi dočkáte jenom takového popisu. Když si mám vybrat mezi linkou a rtěnkou, asi sáhnu po rtěnce.

4)Jaké je počasí tak, kde bydlíš?
Zatím tu nějak neprší a vlhko je přijatelné, takže bych řekla, že tu máme pěkný podzim. Listí nad domem spokojeně opadá a každý den tak vidím nádherně zbarvené stromy do spousty barev. Nejde to vyjádřit slovy, je to jako bych se procházela po městském parku někde na severu v Americe. Krom toho nám tu docela fouká, takže dnes plánuji navléknout ponožky, vzít si šálu a jít ještě pouštět draka na kopec.

autumn, fall, and leaves imagemac, lipstick, and makeup image

5) Jaké je tvé oblíbené jídlo?
I když jsem přes léto ovesné kaše moc nejedla, ted jsem nejštastnější člověk, když promrzlá přijdu do kuchyně  a ráno si mohu udělat ovesnou kaši s dávnou skořice a banánu. Řekla bych, že je to nejlepší kombinace na snídani, která pro toto pochmurné počasí přímo musí být. Celkově bych řekla, že na podzim a přes zimu jím více teplejších jídel, takže den začínám s ovesnou kaší a končím teplým toastem.

6) Nosíš svetr? Jaký je tvůj nejoblíbenější?
Svetry úplně tak ne, protože ani jeden doma zatím nemám. Už tu však dva dny polemizuji jak si jeden takový s norskými vzory koupím. Předminulý týden jsem však objevila něco, co jsem chtěla možná ještě více - poncho! Neměla jsem si ho kupovat, ted ho nosím pořád. Mě jako věčné omrzlince je v tom příjemně teplo a řekla bych, že je to i můj styl.

7)Skinny jeans a nebo legíny?
Legíny mi jsou pohodlnější, ale taky mít na to zadek, že? Vlastně ani moc nevím, zda nějaký skinny jeans mám. Většinu ze skinny jeans, které jsem měla jsem musela dát pryč, protože mi byly velké  a ještě jsem nestihla si jiné koupit. Ještě že už budou Vánoce, no ne? A legíny si beru téměř pořád, do školy, na cvičení, na nošení doma, do města... a

8) Kozačky nebo UGG?
Mám od minulé zimy oboje a jsem daleko spokojenější s kozačkami. Opravdu není nad černé, kožené kozačky s kožíškem. Ale abych pravdu řekla, někdy se v nich dost klepu, takže moje omrzlé já dává přednost těm uggám. Nevadí mi ani ty a ani ty, častěji nosím kozačky.

9) Jaká písnička tě dostane do autumn nálady?
Nedávno jsem si stáhla jednu applikaci na různé playlisty a objevila jsme v jednom playlistu, který byl jakoby určen pro chladný podzim, písničku November a opravdu jsem se do ní zamilovala. Je taková pomalejší, příjemně se poslouchá při čtení.


10)Oblíbená show/film/seriál?
Vzhledem k tomu, že mi začalo dávat neskutečně mnoho seriálů, je těžké říct ty nelepší, ale ze seriálů je to The Walking dead. To už je od minulého roku tradice, že každé pondělí, jen co přijdu ze školy už sedím za notebook a musím prostě ten nedělní díl vidět. Na filmy se poslední dobou moc nedívám, ale když tedy už vidím, že na HBO dávají něco dobrého, ráda se kouknu. Nedávno to byla Kráska a Zvíře, kterou už jsem viděla snad 3x, ale stále je to jeden z těch nejlepších filmů. 

11) Co na Halloween?
Zapřísáhlá fanynka upírů. Letos jsem to neřešila, prostě jsem si půjčila umělou krev a dali si ji na pusu - tečka -. Ale ne, upíři jsou prostě upíři a kdo neříká, že se jim alespon jeden nelíbí, lže! Bohužel to nějak neslavíme, a tak se alespon budu z okna dívat na spousty svíček, co září na u kostele z důvodu dušiček.

12) Oblíbená činnost?
Těžko říct, ale kdybych nebyla takový zmrzlík, co se klepe jen co vyjde ven, řekla bych, že dlouhé procházky. Včera jsem se večer hecla a i když už moc na podzim neběhám, protože na mě je prostě fakt zima a nechci, aby mi omrzly nohy, šla jsme si ven zaběhat ve tmě. Zima mi jako zázrakem nebyla a užila jsem si to naplno. Ta příroda je tichá a pod vámi jenom šustí listí. Celkově bych řekla, že i když mám tu školu, která mi bere dost času, denně si najdu hodinku na cvičení -  a to je to, co mám na podzimu ráda.

13) Tvá nejoblíbenější vzpomínka na podzim?
Když jsme byla malá, sebrala jsem se s tátou, sestra většinou zůstala doma, a šli jsme na dlouhou odpolední procházku, kterou jsme zakončili u babičky. Taková skoro by se dalo říct zbytečnost a přitom ve mě zanechala nejvíce hřejivý pocit. Uvědomuji si, jak už to hrozně letí, už nemusím řešit, jaké punčochy si vzít nechci, ted musím řešit školy. Když jsem pak byla starší, na podzim jsme lítali dlouho do noci na Halloweenu. Bylo to jiné, krásné...

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

4 komentářů:

  1. Hezký tag, už ho mám napsaný a na blog ho dám někdy ke konci příštího týdne.. Já tagy taky moc nedělám ale tenhle se mi dost líbí. Podzim se mi líbí když je pěkné počasí, když však začne ršet a nedejbože první sníh, už se mi to přestává líbit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten sníh se ještě přežít dá, ale když je to takový ten bahno-sníh, tak to se mi taky nelíbí. :D Prostě sníh mám ráda jen když bude mrznout, abych se v něm neutopila. :) Moc děkuji a na tag se těším, ráda je čtu. :)

      Vymazat
  2. Jeeeee já vám tak závidím, že vám chutnají ty ovesné kaše, já si je musím hrozně dochucovat :( Jinak se ale v hodně věcech shodneme :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám celkově podivné chutě, například moje kaše dělám z minimum mléka, protože když ho udělám jenom z mléka, vůbec mi to nechutná, ale z jenom z vody to taky dělat nemohu, není to výživné. :D A dochucování není špatné, jen by se mělo vědět čím, aby se tam nedala tuna cukru. :) Doporučuji oříšky a skořici, to je pak pravá podzimní ovesná. :3 :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři