What I drew - Leden

https://m2vyjq.dm2301.livefilestore.com/y2pA8WL3Zxc90xLUuYmgX7_m-9J_3mq4y8uyRdxKcGkcXiUplyUa8JJrvfu7WHfWqRiIIkGk54x7uXUGshML3VGwSbzhts7gRbtwtsxeUas1ehQl4MvbLHKhSScZsdhNe47Y8I9Wm2RAR7W9nQtXGDC-A/What.png
Buenos dias, po opravdu dlouhé době, kdy tu žádný What I drew nebylo, opět přicházím s novou vrzí tohoto mého osobního projektu. Jeho cílem je každý měsíc vám ukázat všechny díla, která jsem nakreslila. Předem chci říct, že nečekejte nic světového. Jde o lehkou a v mnoha případech podivnou tvorbu, a proto budu ráda za každé rady a tipy, jak se zlepšit a na co bych si měla dát pozor. Nějaké své chyby vím a o některých ne...jako  třeba to, že používám stíny, jak se mi zachce... :D

Koneckonců teprve začínám s digitální tvorbou a učím se technikou pokus-omyl.

http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png



Pokud jste tedy už teď neutekli, budu velice ráda za tipy a rady, kterými mi můžete pomoci. Ještě skoro na závěr chci říct, že pracuji ve Photoshopu CS3 a spolupracuji s grafickým tabletem Wacum Bamboo pad, na který v nejbližší době bude unboxing. :)

Začnu asi od zvířat, a pak přejdeme přes krajinky. Zakončíme to  rozpracovaným projektem..


HMJA 
Opět vypůjčený lineart, protože se chci linearty teprve naučit, abych si je pak mohla kreslit sama.  Tohle je starší a vznikl asi na začátku ledna, kdy jsem ještě neměla grafický tablet, takže logicky jsem kreslila myškou a řeknu vám, že to byla hrůza! Na koni se mi asi nejvíce povedli kopyta a trochu stíny u zadních nohou, ale stále to není ono..
***
vc05T.jpgqwlRm
Jako druhé a zároveň jedno z nejnovějších zvířat jsem se pokoušela o draka. Takového hodně fantasy. Nevím, jak dlouho jsem nad ním strávila, ale jen nad hlavou jsem seděla tři hodiny. Řekla bych, že nejvíce se mi právě hlava povedla. :) Lineart jsem si vypůjčila z DeviantArt.com
 ***
jIPbk

První krajina, kterou jsem kreslila ještě s myškou. Upřímně se nad tím obrázkem musím smát, protože tohle jsem považovala jako jedno z nejlepších děl, co jsem nakreslila :D Fakt sranda! Abych byla upřímná, tak na tomto obrázku se mi nelíbí prakticky nic. Stromová kůra je rozmázlá až moc, listy jsou..růžové  a spíše to vypadá jako flek, ale i tohle je můj výtvor a docela by tu chyběl..
*** 

AwqeX
Zde jde o 'krajinu' ' nakreslenou' jenom pomocí filtrů ve Photohopu. Jedna z prvních, kde je voda, která se mi alespoň trochu povedla. Západ slunce bez slunce za mořem původně vůec v obrázku nebyl, ale jelikož to bylo prázdné, udělala jsem toto jednoduché pozadí.
*** 
TJCtl 
Teď jsme přešli k mému prvnímu pokusu o krajinku s tabletem. Za co se musím pochválit, je voda. Řekla bych, že se mi povedla a vypadá to vcelku fajn. Strom bych teď po čase udělala tmavší a dala více stínů na trávu tak, aby to vypadalo trochu jako reálné. 
***
6prst 
Předchozí jen s trochou úprav. Tentokrát jsem nelogicky dala pláž vedle trávy. 'Tečky' na okraji moře měli znamenat takovou tu drobnou pěnu, ale asi jsem to měla více rozmazat. Tak pro příště ;)
 ***
DMRgN
Tak tohle je asi jedna z nejvíce povedených krajinek! Sice se musím trochu přiznat, že jsem nakreslila jen pravou stranu a následně jí otočila, aby vznikla cesta mezi nimi. Jde to hodně poznat, že je to jen otočené. Pro příště si hlavně zapamatuji, že kopečky sněhu nejsou tak tmavé a že je stačí jen tak o malinký odstín ztmavit. Cesta  uprostřed je-má být- led, ale připomíná mi to něco jiného. Původně měla být voda místo ledu a vzadu měl stát vodopád, ale to jsem zamítnuta, protože vodopády ještě stále vypadají dost divně... A ještě - světe div se, ale strom už vypadá trochu jako strom(trochu) :D
***
s65BL.jpg
A přikládám nejnovější pokus o dalšího koně (jo, zdají se být těžcí, ale nejsou). Jsem teprve u hlavy a moc s tím nespěchám chci aby to opravdu vypadalo k světu. Když na to tak koukám, vidím, že ještě ani tu hlavu pořádně nemám. Nehledě na oko, které většinou dělám jako poslední a nebo vůbec. Opět de o půjčený Lineart z DeviantArt.com.


Tak to by bylo z lednového What I drew všechno. Doufám, že jsem vás svými výtvory alespoň pobavila.

1 komentářů:

  1. jsi opravdu velmi šikovná :)

    PS: Moc ráda bych tebe a tvé čtenáře pozvala ke mě na blog, kde zrovna probíhá GIVEAWAY!
    http://www.lovies47.cz/2015/02/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři