On my wishlist - Březen 0.1


fiGpT.jpg
Cílem tohoto vcelku známého projektu je zveřejnit knihy, které byte si chtěli přečíst. A na tom se meze nekladou. Může jít o staré, nové, ale klidně i ještě knihy nevydané. Ano, vím, že projekt je určen pro sobotu, ale jelikož soboty jsem většinou někde nebo se mi nechce psát, tak jsem se rozhodla,že pro tento projekt bude vymezen čtvrtek jednou za dva týdny. A jaké to knihy mám v plánu si přečíst?



http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png

PBibE

První knihou z mého dnešního wishlistu je díl z jedné ze znamých a hodně oblíbených sérií, jde o Město z popela od spisovatelky Cassandry Clare, autorky Mortal Instruments. Už je to pár měsíců, ba dokonce let, co jsem četůa první díl a dokonce ho mám ještě v takovém kresleném obalu, který se mi tedy moc nelíbí, protože Jace vůbec nevypadá jako Jace. Jsem zastánce těchto obálek! Na filmu jsem byla též a i přes kritiku jiných se mi film vcelku líbil. Nic přelomného, ale taková oddychovka..
Eleanor a Park je novější kniha, známá kniha a vcelku i s dobrým ohlasem. Musím se přiznat, že jsem doteď nečetla žádnou knihu od tohoto nakladatelství, ale jejich knihy mě lákají stále více, tak snad už se k nim dostanu. Láká mě především proto, že jsem četla už několik recenzí na knihu a hodně jsem se setkávala s názory, že i když nejsou fanouškem tohoto žánru, líbilo se jim to. Samozřejmě to je i můj případ, protože tento žánr opravdu nečtu, ale proč nezkusit přečíst tak známou knihu jako Elanor a Park?
Lampář je druhý díl z druhého vydání trilogii Tetování krví, jehož první díl jsem četla snad hned po tom, co vyšla. - a byla jsem unešená! Nalezenec se mi zalíbil na stoprocent a spisovatel nechal vytvořit úplně nový svět, který je do  detailů promyšlený. Trochu mě však zastrašuje to, že jde o docela tlustou knihu na příběh určení pro takové Mladé dospělé". Ovšem když se podívám dozadu, ani Nalezenec mi nepřišel jako typický YA příběh. Zkrátka jsem velice zvědavá i na tento díl. Přemýšlela jsem, zda někde nezkusím vyhledat starší vydání, ale jelikož toto vydání má opravdu nádherné obálky, počkala jsem...

3 komentářů:

  1. Hodnocení grafiky je pro tebe hotové :) najdeš na mém blogu

    OdpovědětVymazat
  2. Lampáře jsem kdysi četla, myslím, ale určitě jsem četla ten první díl a ten se mi moc líbil. Jestli je ten druhý o tom, jak už je mezi lampáři a tak, tak jsem jej četla (mám pocit, že ten první byl jen o tom, jak se tam nějak dostával, ale už je to celkem dlouho, co jsem to četla).

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, ano... je to možné, protože už dříve byla tato kniha vydána v prvním vydání. Teď jsem v půlce a je to opravdu nádherný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři