[SPOLEČNÉ ČTENÍ] Kukuřičný město - Andrew Smith

Chcete se pobavit? Myslíte si, že jste dosud nečetli řádně nenormální knihu a oddávali se pouze zajetým stereotypům? Rádi byste to změnili? Pak máte možnost zapojit se do společného čtení, které v následujících dnech bude probíhat pod patronátem nakladatelství Host. Přečtěte si, o co vše půjde.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOQzV9OEn_rTW6JKeqlFr1dxrFpqGXmMCrmrJY2u9Bi7aXDUSIW9QCRLZ-E6deiPxZe9-5ZGyGtWwuFuhinN8HEmJ2ppMZQHmaT5bFF68CslFGq-19KScGo8A6dRQ4YJSD-N2650gIdSmc/s1600/Kukuricny-mesto_spolecne-cteni_FB.jpg
http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png
 Buenos dias, tak jak už jste mohli slyšet, i já se zapojím do tohoto předvánočního čtení, které se váže na titul od Andrewa Smitha - Kukuřičné město. Zůčastnit se můžete i vy a to od 8.12 až do 24.12, kdy toto společné čtení končí.
Jak vidíte, máte opravdu moc času a navíc z mé vlastní zkušenosti, protože knihu už jsem přečetla, mohu říct, že tak dlouho ji určitě číst nebudete! Během čtení můžete vytvářet, psát a následně zveřejňovat na FB své výtvory na toto téma. Vždy pod danou fotku či úryvek z knihy stačí napsat hashtag #ctenískukurici a je to!
Jednoduché!

Autorem tohoto společného čtení je Knižní kukátko ve spolupráci s nakladatelstvím Host.cz. Na blogu knižního kukátka najdete větší detaily. ;)

 MÁ RECENZE
[brzy]
post signature


0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři