On my wishlist [2]

    



 http://knizni-doupe.cz



Buenos dias,
 tak asi všem je jasné o co v tomto meme půjde. Tento meme je z dílny Book chick city a cílem je zveřejnit knihu popřípadě knihy, které bych si chtěla přečíst. Můžou to být starší, ale i nový či knihy, které ještě nevyšli. Sice tento meme má vycházet v sobotu, ale já mám na soboty jiné plány, tak bude vycházet každý čtvrtek!






 Pro druhý díl tohoto meme jsem si zvolila dvě knihy, které se ke mě vážou, protože jako fanoušek všech upírů, bych tyto knihy měla přečíst! První kniha není žádná jiná než Vampýrská akademie. A pro druhé místečko v tomto článku jsem si vybrala knihu Asylum!


Vampire Academy (Vampire Academy, #1)Asylum (Asylum, #1)
Vampire academy | Asylum

Vampire Academy on Goodreads | Asylum on Goodreads
Vampire academy on web | Asylum on Web


http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png
 Vampýrská akademie je série knih od spisovatelky Richalle Mead, která popisuje 'život' dívky, která se jednou musí stát strážcem 'princezny'. Série o 6ti knihách je ve světě a konkrétně v upíří literatuře hodně známá a spousty lidí si knihy vychvaluje, ale někteří je nemají rádi. Jednoduše jsou dva tábory, ten co je má rád a ten co je nemá rád. Mezí tím moc lidí není, kromě těch kteří to ještě nečetli-jako já-. Chtěla bych na knihy mít svůj vlastní názor už jen proto, že jsou v mém žebříčku jako upíří literatura.
* * *
Asylum je novější kniha, o ktré zatím moc věcí nevím, ale podle rezencí od fanoušků menších hororů a psycho knih, se jedná o velice zajímavou knihu.  Ano, též se jedná o YA knihu, ale už jen to, že jsem se bála 'Eseje o trágedii', která skončila nádherně, se nutím říct, že tato kniha mě bude bavit!

Četli jsme už jednu z těchto knih? Jak se vám líbila?





2 komentářů:

  1. Ani jednu z knih jsem nečetla, i když VA si chci přečíst a Asylum vypadá hodně zajímavě :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci dělat reklamu, ale o Asylum se teď hraje na stránkách nakladatelství...:)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři