Instadiary - březen | The End of another chapter

Zdravím vám už v dubnu po chvilce, co opět články nebyly, ale to už je moje neustále omývaná omluva, že? Každopádně jsem si našla čas v týdnu  a legendárně né o víkendu a tak nějak jsem opět slepila nějaké ty fotky z instagramu. Březen byl takových předaprílový měsíc, protože počasí strašilo od rána do večera a i když nás všude nervovali přes přijímačky, myslím, že jsme ho zvládli s přehledem. 
Musím říct, že v březnu jsem se opravdu hecnula a řekla si, že když to půjde, začnu na Instagram přidávat častěji. Koneckonců je to má nejoblíbenější aplikace, kde trávím fakt každý den několik minut komentování a likování příspěvků. Na všechny fotky z tohoto měsíce se můžete podívat přímo na isntagramu. 
















Ke každé této fotce se mi váže nějaký příběh a vykládat je všechny - to je na dlouho! Uprostřed měsíce jsme vyndali kola  a vyrazili na nedalekou přehradu s kamarády kromě toho jsem si užila skvělý den, který vlastně měl vypadat úplně jinak,  a zakončili jsme ho v skvělé kavárně v Boskovicích. A za zmínku určitě stojí moje první ochutnávka sushi. A výsledek? Další oblíbené jídlo je na světě! Jsem zvědavá, jaký bude duben a už ted mohu říct, že těch fotek není málo a to jsme teprve na začátku. 


8 komentářů:

  1. Parádní fotky, dost pěkné, rozhodně tě začnu sledovat.
    Jen tě nemohu najít, tak najdi mě prosím, zda ti to půjde.
    misanovakova17 ať tě můžu sledovat. 3:)
    Hezký článek, já neustále fotky mažu, taky si nejsem nikdy jistá, zda je to ono. :) Pěkné pěkné!
    S láskou Mí
    http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Usmívám se na monitor a kdyby mě někdo viděl, asi by mě někam poslal.. :D Moc děkuju, jsem velice ráda, že se líbí.. Pravda - nejsou úplně jako od profíků a kompozice či jas mi neříkají nic, ale snažím se, jak to jenom jde.. :)
      Ráda si tě přidám.. :)

      Vymazat
  2. Pěkné fotky. :) Můžu se zeptat v jaké aplikaci si udělala ty nápisy? :)
    Sofi♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jedny jsou v Piclabu a druhé přes Photoshop. :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři