~ Co jste o mně možná nevěděli A.K.A Christmas TAG ~


Zdravím Vás v tomto docela chmurném období, přestože by měli být za chvíli Vánoce. Moc to nevypadá, co? Sníh nikde, jenom stále mlha a tma... škoda, škoda. Do tagu by se měl člověk zatagovat, že? Hmm.. tak dejme tomu, že to není tag, ale prostě jenom takový oddychový článek, ve kterém  se dozvíte třeba něco více o mně...

winter, snow, and christmas image~1. Jaký je tvůj oblíbený vánoční film?
Dva články zpět jsme psala několik svých oblíbených typů na filmy, na které se můžete podívat taky (Christmas movies for this year 2k15). Možná se budu opakovat, ale absolutně numero uno je film Santa má bráchu, což je veselá komedie trochu starších Vánoc. Hlavní hrdina nesnáší Vánoce a z jednoho prostého důvodu - Santa Klaus je totiž jeho bratr, který si ho zavolá na Severní Pol, aby mu pomohl zachránit Vánoce. Skvělá komedie, u které se pobaví nejen dospělí..

~2. Nejoblíbenější vánoční jídlo?
Ted to bude zvláštní, ale - i když vánočku nikdy na Štědrý den nemáme, podle mě je to právě ta vánočka. Letos poprvé plánuji si k vánoční snídani dát dobrou vánočku s teplým mlékem a přitom se koukat na pohádky. Vánočku jsem děsivě dlouho neměla a stejně jako na ten řízek se na ni těším, jak na samotného Ježíška. 

~3. Jaký typ baliče dárků jsi: profík nebo amatér?
Já se řadím mezi ty, co umí balit - ale jenom ty krychlové či kvádrové tvary. Jakmile to má nějaké záhyby a nedej bože je to měkké, moje zkušenosti padají. Naštěstí jsem to letos pěkně vyřešila. Na dárek pro mamku jsme se složily společně s mamkou(?) a jelikož už dlouho obdivovala umělé stromečky, na jeden takový jsme se složily, tudíž balit nemusím... :D Už nám tu stojí...

winter, snow, and christmas image christmas image

~4. Jaký byl nejlepší dárek co jsi dostala?
Vážím si všeho, ale je věc, za kterou děkuji ještě ted a tou je mobil. Vím, jak drahý byl a že jsme v té době na něj vůbec nepřispěla (ted mě to mrzí)a právě proto si ho vážím ještě více. Jsem s ním naprosto spokojená a byl to opravdu skvělý dárek...ale třeba tablet předminulý rok taky a nebo ty sluchátka! Ehm... já opravdu nevím.

~5. Jaké štědrovečerní tradice dodržuješ?
V rodině nic nedodržujeme. Nemáme k tomu cit a zdá se to zvláštní, ale ani advent nepálíme každou neděli. Pro nás je hlavní se sejít u toho stolu a jednou za asi půl roku všichni povečeřet. Normálně se to totiž neděje, ani kdybychom chtěli sebevíce. Už jenom ta chvíle u stolu je pro mě tradicí...

sweater, winter, and christmas image      socks, christmas, and winter image

~6. Dáváš si novoroční předsevzetí?
Ne, když už něco chci, mám dost vůle s tím začít hned a nečekat na Nový rok. 

~7. Kdy ses dozvěděla pravdu o ježíškovi?
Oficiálně mi to řekla mamka kolem devátého roku před Vánocemi, kdy jsem si zoufale přála něco hodně, hodně drahého. Vím, že se to neslo v duchu, že už asi vím, že dárky nenosí Ježíšek, ale oni a tudíž mi nemůžou dát všechno. Co si však budeme povídat, tehdy jsem to už věděla a jak jinak než ze školy... Nemyslím si, však, že jsem si to zkazila, abych pravdu řekla, nikdy jsme nějak nevěřila. 

~8. Oblíbená vánoční vůně?
Skořice a banán. Tuto kombinaci jsem okusila v ovesné kaši už v listopadu a moc mi připomněla Vánoce. Myslím, že bych neměla ani zapomenou na mandarinky a trdelník. Přestože trdelník jsme neměla ani jednou, moc pěkně to voní a člověku to připomene vánoční trhy. 

december, winter, and christmas image
~9. Bílé nebo barevné svíčky na stromečku?
Bílé, ale letos je budu muset asi trochu zavrhnout, protože máme bílý stromeček a bůhví, jak by to vypadalo. Zkusíme a uvidíme, můj názor to však nemění. Bílé na stromečku jsou dokonalost. 

~10. Jaké vysněné místo by jsi o vánocích navštívila?
Jednu ze severních zemí na Skandinávském poloostrově. Už o tom mluvím hodně dlouho, jak moc bych toužila prožít Vánoce v zasněženém Švédsku nebo Finsku. Jen si představte tu nádhernou krajinu v přírodě zasněženou sněhem a teplý krb, který má většina domů ve Švédsku. 

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

6 komentářů:

  1. Škorica je úplne najlepšia vôňa :3 A netuším prečo, ale vždy sa mi s vianocami aj nejak tak spájal Shrek :D

    booklovers-world.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! Shrek se mi také spojí s Vánocemi. :D Je to už tak zažitá a krásná pohádka, že si to prostě spojíme, no. :)

      Vymazat
  2. Líbí se mi, že jsi odlišná od ostatních tím, že každý dodržuje všechny zvyky a tradice, dává si novoroční předsevzetí, ale ty ne. U mě tohle znamená mít svůj vlastní názor a to je plus! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To jsem moc ráda, že si to myslíš. :) U mně je hlavní být upřímný a jelikož to požaduji od ostatních, sama se taková snažím být. :)

      Vymazat
  3. Super tag! :) My taky nedodržujeme žádné vánoční tradice :D Já si novoroční předsevzetí dávám asi tak každý měsíc :D Ne, to zas ne, ale většinou si tak jako řeknu, co bych třeba chtěla za ten rok změnit nebo si spíše řeknu, co se mi líbilo na tom starém roku, v čem bych chtěla pokračovat a tak. Žádné "pravé" předsevzetí si také nedávám.
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. :) Nějak takhle si to říkám taky, ale takové větší "rozhodnutí" dělám v tu chvíli, co na to pomyslím.. na co čekat, že ano? :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři