~Christmas movies for this year 2k15~

Když se nám tak pěkně blíží zimní prázdniny, určitě si je chcete zpříjemnit nějakým pěkným večerem u kakaa s pořádně vánočním filmem. V dnešním článku jsem si pro vás připravila mé oblíbené filmy, které podle mě jsou ideální právě pro toto období. Některé z nich sleduji od malička, některé jsou nové.Budu se snažit najít ty méně známé a nepoužívat ty klasiky jako Grinch, protože to je klasika a myslím si, že každý ji viděl alespoň třikrát. Zkrátka vám ukážu pár z těch mých srdcovek. 


christmas, grinch, and kiss image
___________________________
~Budiž světlo~
Má a taťkova srdcovka na v období Vánoc, na kterou koukáme každý rok a stále se u ni smějeme jako napoprvé. Taková typická vánoční komedie s dobrými herci, u které se rozhodně pobavíte. Příběh se točí kolem dvou sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejvíce vyzdobený dům ve městě a dokonce i o nejvíce viditelný dům z vesmíru. Samozřejmě to se neobejde bez podfuků a zlomyslných nápadů ze stran obou. Neskutečně se těším na třináctého, kdy opět po roce tuto skvělou komedii uvidím!


~Láska nebeská~
Tento film jsem viděla poprvé minulý rok a vcelku dost jsem si ho oblíbila, že jsem si i letos přidala právě Lásku nebeskou na seznam vánočním filmů. Nejsme příliš velký obdivovatel romantických filmů a docela mě to mrzí, protože bych ráda třeba koukala na některé, ale nevydržím u toho, Za to u romantických komedií je to jinak! Zbožňuji je a  Láska nebeské je jednou z nich - už jenom kvůli Rickmanovi..


~Veselé Vánoce, pane Beane~
Nemusím představovat pana Beana a jeho Vánoce. Vzhledem k tomu,že trvá docela krátkou dobu, přemýšlím, že se na něj podívám ještě před Vánocemi. Ať je vám pět nebo šedesát, Rowan Atkinson zbožňují všichni. Přiznám se, že jsem žádný díl Mr. Beana už hodně dlouho neviděla, ale bývaly to mé nejoblíbenější filmy...koukala jsem na ně skoro jako na pohádky. 



~Santa má bráchu~
Jedna z dlouholetých komedií, která u nás v rodině má tradici  a i po letech nás neomrzela. Hlavní hrdina nesnáší Vánoce, ale jakmile mu napíše jeho bratr, Santa Klaus, je donucen odcestovat za ním a pomoc mu zachránit Vánoce. Vtipně neotřelá komedie s plno známých tváří, u které mě udivuje, že není více známá.  Bezvadně mě naladí na atmosféru a čas o Vánocích u ní ubíhá fakt rychle!



~A když zbude čas?~

+ Čtvery Vánoce
+ Vánoční Express

+ Shrekoleda
+ Z pekla štěstí
+ Grinch
+ Přijde letos Ježíšek?


Jaký film nesmí chybět o Vánocích Vám?
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

9 komentářů:

  1. Já miluju Lásku nebeskou, to je prostě můj vánoční film. :) Poté většinou koukám na to, co dávají v televizi :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. :D Shodou okolností většinou ty filmy dávají v televizi, takže jsem štastná jako blecha a koukám od večera do vánočního rána a přes den tak poslouchám a nakukuji. :)

      Vymazat
  2. Jojo Láska nebeská je úžasný film, jinak ty ostatní snad ani neznám :-o
    www.prikrylovatereza.blogspot.cz/2015/12/mrazivy-patek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodne doporučuji :) alespoň ty komedie jsou skvělé!

      Vymazat
  3. Píšeš, že to jsou méně známé filmy, ale mi nepřijde, že by byly nějak méně známé:D Třeba Láska nebeská je hodně známá a já jsem ji ještě neviděla:O :D Letos to musím napravit:) Jinak Santa má bráchu je super film a taky Čtvery Vánoce, jak je zmiňuješ dole:) A taky se mi líbí i to Budiž světlo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak, kdyby ses chtěla podívat na můj blog: www.cincina.blog.cz

      Vymazat
    2. Ale tak... :D Je samozřejmé, že ty filmy nějak známé jsou, ale nejde o takovou hotovou klasiku jako Grinch, Duch Vánoc a tak :)

      Vymazat
  4. Plánuju právě Lásku nebeskou, ale přijde mi, že všechny jsou už profláklé, takže jsem je buď viděla, nebo o nich vím. :) Každopádně Bean ze seznamu jasně vyhrává, vždycky se řežu smíchy. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos jsem Beana už viděla a opět jsem se skvěle bavila... Sice v nemocnici, ale trochu mi to zvedlo náladu. :D :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři