Soundtracks of my Soul | Anika Rodriguez

Uf, třiatřicet. To je číslo na teploměru ve stínu. Těžko uvěřit, že za dvě hodiny jedu na trénink.  Poslední dobou je těžké vůbec napsat nějaký článek. Ani nevím proč. Musím s tím něco udělat! 
Ani nechci říkat, jak dlouho tento článek plánuji. Každopádně hodně dlouho, možná už od uvedení posledního dílu Hobbita do kin. Těchto pět písní je můj výběr z toho nejlepšího, co jsem kdy slyšela. Ideální pro letní playlist, ne? 

________________________________________________________________

Pro mě numero uno, nádherný text, nádherný hlas, kvůli kterému jsem v kině zůstala skoro do konce titulků. "Keep watching over the Durin's sons.."

Též velice známé a na mém playlistu zaujímá druhé místo. "So love me like you do. Love me like you do.." Film byl takový...pro mě nic moc. Asi proto, že na to ještě nemám hlavu nebo nechápu, proč to dělala.
 Ok, poslední písnička z Hobbita, slibuji! Vlastně jsem váhala, zda právě ona není ta nejlepší. Je mi líto, že ji v českém dabingu úplně zbabrali, naštěstí jsme se koukala na originál, takže jsem byla úplně unesená! "Far over the misty mountains cold.."

Hunger Games všichni známe. K tomu vlastně nemám moc, co bych řekla. HG je normálně až za Divergencí, ale bohužel v tomto uspěly Hladové hry více.

 Sice na posledním místě tentokrát, ale v každém případě jde o opravdu silný song. Přiznám se, že jej poslouchám jenom někdy, ale když ano, tak klidně pětkrát a stále dokola.


Musím uznat, že více než přímo písničky, které někdo nazpíval, poslouchám různé úvodní písně k seriálům a jelikož jsou většinou krátké, tak si je pouštím třeba na dvacetkrát. Například tu byla doba, kdy mi v uších při cestě do školy, kde chodím takovou cestou, neustále zněla melodie The Walking dead. Fanoušci jí určitě budou znám, taková ta klidná, co se hned rozjede. Dále tu byla doba se seriálem American Horror story. U téhle melodie jsem nikdy nesměla být doma sama! Nikdy! Normálně se nebojím, ale když jsem si pustila ty první akordy, musela jsem to vypnout a poslechnout si to až ráno (:D). 

Snad se vám jedna z písní zalíbila a třeba se do ní zaposloucháte tak, jak jsem se do ní zaposlouchala já. Určitě se podělte i o vaše oblíbené sound tracky!

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

4 komentářů:

  1. Oceňujem výber piesní - síce takú Ellie nemám v láske a okrem Love me like you do nedokážem počuť nič iné (nie, nemám rada 50SOG, stále si stojím za názorom, že to je sračka, a že veľa ľudí sa uspokojí s nekvalitným filmom a knihou, ktorá nemá poriadne ani hlavu, ani pätu, dokonca ani poriadny dej). Každopádne, našla som si tam dve pesničky, ktoré zbožňujem aj ja. Ed Sheeran asi nikdy neomrzí a jeho piesne môžem počúvať dookola, či už je to Photograpg, Lego House, I see fire, alebo ostatné. Bude stále najlepší. I See Fire som počúvala veľmi dlhý čas. A Hanging Tree je najnovšia srdcovka! Po zhliadnutí filmu som si ju hneď musela nájsť a zakaždým mám zimomriavky, keď ju počujem!
    Mimochodom - je Anika tvoje naozajstné meno, alebo pseudonym? Ja sa rada skrývam pod pseudonymom Charlotte, ale inak sa volám Anika a na tento blog som klikla len kvôli adrese! :D
    Charlotte, http://faylotte.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Kdepak...Anika je pseudonym, ale je to nádherné jméno! Mé pravé jméno je Andrea... :3 Závidím, že se tak jmenuješ (jenom v dobrém :D ),,,

      Abych pravdu řekla, tak nikoho z těch, co nazpívali tyto písničky, neposlouchám nějak více. Vlastně u většiny je to jenom právě ta zmíněná písnička. :D Mám trochu jiný styl hudby, ale tyto písničky prostě poslouchat musím, protože jsou opravdu překrásné! Moc děkuji... :)

      Vymazat
  2. Když jsem poprvé slyšela písničku I See Fire, úplně mi vhrkly slzy do očí.. Nádherná píseň.. Písničku Hanging Tree znám a je opravdu nádherná, film jsem sice neviděla, ale četla jsem knížky a tuhle písničku mám opravdu ráda.. A nakonec Beating Heart - Divergence mě jako série moc nezaujala, ale tahle písnička se Ellie vážně povedla - i když znám i hezčí od ní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala, Ellie-ina písnička s emi zalíbila právě proto, že jsem od ní moc neslyšela, a tak se mi moc zalíbila. :)

      A I see fire mě několikrát skoro rozbrečela! Vskutku nádherná a inspirující...:)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři