Unboxing #1 - Wacom Bamboo pad

47qwa.jpg
Buenos dias, 
    tak teď se trochu stydím. Tenhle článek mi v rozepsané formě leží na blogu už měsíc, kdy jsem dotyčnou věc dostala k narozeninám a já teprve teď se odhodlávám ho zveřejnit. Na svoji obhajobu jsem nevěděla, zda vůbec něco takové chci zveřejnit, ale jelikož máme dnes ty prázdniny a je téměř měsíc po narozeninách není to na škodu.
Přece jen je tu první unboxing, který jsem plánovala knižní, ale tak ..unboxing jako unboxing, ne? Pojďme se tedy podívat, jak jsem tento narozeninový dárek poprvé viděla.

http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png

Tak tedy před měsícem jsem měla narozeniny a jelikož se už tak trochu rozhoduji, kam bych své kroky chtěla vést na střední, jednoznačným výběrem dárku pro mě byl grafický tablet. Ještě jsem hodně dlouho přemýšlela nad čtečkou knih, ale k tomu mi stačí můj mobil a zkrátka ten grafický tablet bych stejně dříve nebo později potřebovala. Tak jsem tedy vybrala jeden grafický tablet. 
Bohužel jako vždy se to neobešlo bez problémů. V pondělí jsem si tablet objednala a o tři dny později měl přijít. Platba byla potvrzená, vše se zdálo být v pořádku. Odběhl třetí den a nikde nic, uběhl pátý a já už začala být lehce nervózní, uběhl týden a já už měla vztek. Vždyť psali, že zboží dodají do 3 pracovních dnů! Nakonec jsme se s tímto táhli asi 10 dní, a pak jsme objednávku u této firmy zrušili a objednali si z o trochu dražší Alzy. S Alzou jsem spokojená, protože tablet byl hned druhý den u mně!

A teď už Photo unboxing...


Kvalita fotek je trochu omezená z důvodu, že jsou fotky pořizované docela pozdě, ale jednou si myslím, že se to přežít dá. Příště už to bude lepší. ;)
Tadá! Wacom Bamboo pad aneb jeden z nejkvalitnějších a nejdostupnějších grafických tabletů. Docela mě zaskočila jeho velikost, protože jsem čekala nějakou velkou mašinu a velikosti A4, ale za tohoto mrňouska jsem hodně ráda. Hned se mi lépe kreslí!
Měsíc po užívání jsem opravdu spokojená, je rychlý, pohyby jsou plynulé, přehledné nastavení a ve Photoshopu funguje jako švédské hodinky. Nemám na něj křivé slovo. I po vizuální stránce je velice pěkný a e-shopy ho nabízí hned v několika barvách. Já si vybrala klasickou a ke všemu ladící černou. 

Btw.: Jak vám vyhovuje nový layout? Mám ho více zpřehlednit nebo se zdá být vyhovující? :)

3 komentářů:

  1. Ahoj, krásný článek, jen upozorním - máš překlep v názvu produktu. Nepíše se to WACUM, ale WACOM :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Stane se, hned to opravím. ... ;) Moc děkuji za upozornění. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Něco podobného, ale staršího mám doma a nikdy jsem to nepoužila=D Jsem ovšem na kreslení levá...
    http://ggeek.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři