Co momentálně jede v kinech? | ÚNOR


hq5g.jpg

Taky patříte k lidem, co milují, když mohou jít do těch velkých, temných sálů s popcornem? Tak by vás tento článek mohl velice zajímat, protože jsem pro vás našla několik filmů, které právě jedou v kinech a za něco stojí! I když ještě není konec února, pochybuji, že by šlo něco ultra úžasného příštích 10 dní do kina, a tak článek vydávám už teď. 

V dnešní 'lákačce' do kina uvidíte tři filmy, které mě zaujali a které vypadají přinejhorším dobře alespoň na plakátu.
http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png



BABOVŘESKY 3 | 22.1.2015 | komedie ČR
BSPk8.jpg
  Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu jejím obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou.
Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách.




JUPITER VYCHÁZÍ | 5.2.2015 | sci-fi USA

  Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru.




ŽENA V ČERNÉM 2 | 12. 2. 2015 | horor UK
cos0g
  Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky skoly Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Jejich cílem je zchátralá rezidence Eel Marsh, která se nachází na ostrově, spojeném s pevninou pouze úzkým náspem zvaným Nine Lives Causeway a schůdným pouze za odlivu.
Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto působivou osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí. S tím, jak se po pozemcích na Eel Marsh znovu rozléhají dětské hlasy, se z temnoty vrací také pomstychtivý přízrak ženy v černém.


Samozřejmě filmů je v kinech momentálně docela dost a včetně 50 odstínů šedi. Do komentářů můžete napsat, jaký film se zalíbil vám a zda byste chtěli na jeden z jmenovaných vyrazit.



2 komentářů:

  1. Na prvých dvoch som bola v kine :D Babovřesky sú super :D toľko sme sa na tom s našimi nasmiali a aj Jupiter bolo fajn, ale neviem... asi som od toho očakávala trochu viac. Bolo tam príliš veľa efektov, a pritom by som bola oveľa radšej, keby sa zamerali viac na dej, pretože bol fakt zaujímavý, ale iba veľmi povrchne spracovaný.

    OdpovědětVymazat
  2. I když lidi mají hate na Babovřesky, tak já ty komedie mám docela ráda. Hned jak budu mít šanci vidět 3, tak jdu po ní! :3 Musím se přiznat, že Jupiter mě láká opravdu hodně a právě proto, že jsou tak nádherné efekty.. no uvidíme třeba to uvidím na lyžáku :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři