What I drew? | October





oaQs.png
Buenos dias,
 je pondělí a já jako zázrakem nesedím v lavici. Díkybohu za svátky! Už včera večer jsem přemýšlela, zda dnes vydám recenzi, kterou popravdě nemám ani trochu napsanou, a nebo něco úplně nového. Rozhodnutí padlo okamžitě, co jsem ve složce uviděla své fotky s obrázky, které jsem se snažila nakreslit. Vylovila jsem tedy pro vás několik obrázků, které se dle mého docela i povedly, a v tu chvíli vznikl nápad na 'What I drew'.

¨http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png
Většinu obrázků jsem nekreslila v říjnu, ale na přechodu října s listopadem, ale bylo mi blbý napsat November, když jsme teprve v půlce. Foceny jsou docela dobrým fotoaparátem, ale já jsme takový 'pako', že fotit umím jen něco, co má něco společného s takovýma depresivníma obrázkama.
 Většina obrázků jsou nakresleny s inspirací od jiných autorů. Neříkám, že je kreslím nazpamět, protože to by mi mé 'talentové' schopnosti ani nedovolily... nechci to zbytečně rozkecávat, tak tady jsou:

mi9yK
 Vlastně tenhle byl nakreslen nazpaměť, když jsem dokoukávala čtvrtou sérii TWD. Jde o jednoduchou propiskovou čmáranici, která se kupovdivu povedla a možná se k ní ještě vrátím, dodělám nějaké 'walkery' a trochu to ozdobím.



16T2L
Tento nápis se mi snad poprvé v živtě povedl docela pěkně. Tenhle jsem kreslila doma, když jsem na internetu našla úžasný obrázek od ČESKÉ autorky, která opravdu překrásně kreslí. Mělo to být ještě ozdobené i kolem nápisu, ale nějak jsem se do toho vrhnout nechtěla, protože jsme se obávala, že si to mohu zkazit...



5SrFq
Teď přesně nevím, zda v tom něco vidíte, ale má tam být menší hora před mesícem a v té hoře jakoby obličej. Kreslila jsem ho kolem Halloweenu, kdy FB byl zahlcen tím Jackem Skull - opravdu netuším, jak se jmenuje, jen hádám  :D -. Právě nahoře měl stát on, ale zase jsme se obávala, že si to zkazím, tak jsem ti nechala..



sSJI
Na sovičku mi začala docházet lihovka a já neměla náhradní, proto je to celé takové čárkaté a vypadá to jako needokončené. Sovička je vlastně nejčerstvější dílo. Řekla bych, že se mi ty očka docela povedla, ale to zdobení tělíčka je takové pochmurné..


První měsíční díl má tedy čtyry obrázky, což je dle mého tak akorát. Nejraději kreslím propiskou [ :D] a ve škole, ale doma miluji lihovky. Neříkám, že je to nějaké extrémně hezké, ale zase si nemyslím, že by se to nedalo použít :). Taky by se nedalo říct, že kreslení tvoří můj život, ale je to celkem fajn koníček pro ty, co to umí... mě to rozhodně baví jen když se nudím :D


post signature

4 komentářů:

  1. Krásné a povedené nápisy! :) Dřív jsem taky kreslila- jen tak sama pro sebe a průměrně, žádná veledíla, ale teď už na to nějak není čas a klid :(

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji! :) Naprosto to chápu... já si taky nejraději kreslím jen tak pro sebe, ale řekla jsem si, že je škoda se o to nepodělit, protože přecejen od toho je blog... :)

    OdpovědětVymazat
  3. wow.. kreslíš vážně moc pěkně, nejvíc se mi líbí ta sovička, ta je opravdu úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Též velice děkuji! :3 Snažit se však musím... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři