On my wishlist [5]


 http://knizni-doupe.cz

Buenos dias, 
tak je vám asi všem jasné, o co v toto meme půjde. Toto meme je z dílny Book chick world a jeho cílem je každý týden zveřejnit jednu či více knih, které si do budoucna budete chtít přečíst.  Sice by tento meme měl vycházet v sobotu, ale já si ho přesunula na každý čtvrtek!




http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png


 

Začnu asi knihou, která je na světě trochu déle, ale přesto jsem se k ní ještě ani nedostala. Je jí kniha " Anna krví oděna" a "Chvíle před koncem".

Anna krví oděná na Dabaziknih.cz | Anna krvní oděná na webu
Chvíle před koncem na Databaziknih.cz | Chvíle před koncem na webu


http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png
O této knize jsem slyšela, je to poměrně dlouho a už jen z důvodu, že jde o hororovou ghost knihu si ji chci přečíst. Znám lidi, kteří si ji zamilovala, ale i ty kteří nebyli spokojeni. Tak jsem zvědavá.
***
O Chvíli před koncem mi povídala moje kamarádka a říkala na ní celkem dobré a pozitivní názory. Už jenom ten název ve vás cosi nakopne a chcete vědět více. Je na ni opravdu mnoho dobrých reakcí a ještě jsem se z žádnou kritickou nesetkala.
 http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png
Četli jsme už jednu z těchto knih? Jak se vám líbila?

4 komentářů:

  1. Annu jsem jeste necetla, ale taky bych chtela :) A tu druhou knizku taky znam, teda jako ze jsem o nic slysela a zaregistrovala ji, ale desi me ten obal :)

    rozjizdim novy projekt, je to neco na zpusob reality show, smirovani oblibenych blogeru, kdyby te to zaujalo, budu rada, kdyz se zapojis :) http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/10/jak-si-ziju-projekt.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem na tvůj článek narazila a rozhodně se do budoucna zapojím! Úžasný projekt! :)

      Vymazat
  2. Annu jsem nečetla, ale nějakou dobu už po ní pokukuju v knihkupectvích :)
    Chvíli před koncem jsem četla a je to rozhodně MOC povedená kniha - od této autorky jsem (nedo)četla i Delirium, které mě moc nebavilo, ale tahle kniha je něco úplně jiného! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Deliriu jsem už něco slyšela, avšak stále mě to neupoutalo natolik, abych si ji koupila.. :) A popavdě mě to k ní moc netáhne..

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři