My zombie apocalypse team | Films and serials




Buenos dias, 
takže začnu asi tím, že se chci omluvit za neaktivitu blogu, ale bohužel na internet se povětšinou dostanu až v noci a to už do velkých článků nemám chuť. Nebojte se, affs a jiné blogy sleduji stále. A teď to hlavní. Opět jsem brouzdala po webech a narazila na jednou anglickém na 'My zombie apocalypse team', který se mi velice zalíbil a jelikož teď ujíždím na The Walking dead a očekávám knihy Zom-B, rozhodla jsem se ho sem dát!


 http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png


Pravidla snad žádná nejsou, ale jediné, co musíte udělat je vzít jakýkoliv editor obrázků od malování po PhotoShop a vložit do menší následující tabulky postavy, herce či jiné 'tvory', které by jste na dané pozici nejraději viděli. Mezi pozice patří 'šéf týmu', 'výtržník' nebo dokonce 'ten, kdo by zemřel první'.


No a teď už k mému Apocalyptickému týmu!
 
Tak ja asi vidíte můj tým se skládá ze všech mužů(kromě jedné pavoučice).Jednoduše bych se lépe citíla s muži, kteří umí se zbraněmi.  Začnu u Teamového Leadera, kterým se stal momentálně můj nejoblíbenější postava - 
 




 Daryl Dixon -Team Leader
Darryl Dixon je postava ze seriálu The Walking dead. Ten chlap se mi už od prvních dílů zatraceně líbí. Já jsem možná až moc na "bad boys".  Jeho umění sarkastického humoru a přiom talent přežít je neuvěřitelný. Pro mě jednoznačně vůdce týmu.



Klaus Mikaelson - Brawler
 Hmm... nevím proč jsem ho vlastně dala jako výtržníka, ale něčím mi ho připomíná v jeho seriálu The Originals. Ostatní holky jsou team Edward, team Stefan, ale já jsem team Klaus. Rozhodně se mi pro tuto roli hodí!

 




Nick Burckhardt - Weapons expert
 Neboli seriálový Grimm je pro mě sympatická a okouzlující postava. Proč zrovna profík přes zbraně? Protože je to seriálový policista a navíc zabiják všech potvor. Takový přemožitelka v mužské formě (:D). 

  






Nate Ford - Brain
Tohodle týpka si spojuji hlavně se seriálem Dokonalý podraz, kde si zahrál roli "Mozka", takže hned jsem si na něj vzpoměla. Je geniálně chytrý a přitom padouch. Strategii by vymýšlel on!










Andrew Wells - Medic
I když si v seriálu Buffy, the vampire slayer nezahrál nějak extra dynamickou roli, měla jsem o ráda. Už je do deset let, co mu bylo tak málo, nohorázně to utíká. Pro roli lékaře jsem ho 'nominovala' protože by se mi tom hodil a už v seriálu měl několikrát na sobě bílý plášť. Ráda ho v něm uvidím znova!





Falcon ? - Speed fighter
Postava z filmu Captain America, kvůli které jsem se v kině hodně usmívala hned jakmile vlezl na scénu. Pro roli speedera ho vidím, díky jeho křídlům, které na mě působili jako magnet a nemohla jsem z něho pustit oči.  Díky jeho "křídlům" by se rychle mohl dostat kamkoliv a pozabíjet tam zombíky. (:D)








Madame Okta - mascot
Tak koho jiného si vzít za maskota než tohodle naprosto úžasného pavoučka, který je dokone i jedovatý ( bod pro náš tým!) 
   






Shane Welsh - Die first
-_- Tak tenhle člověk mě štve už od začátku tWD. Připadalo mi to, že chce Rickovi sebrat rodinu ( a taky že chtěl). Nemohu sice říct, co se stalo v seriálu, protože se možná někdo z vás na seriál kouká, ale doufám, že v mém týmu moc dlouho nebude. 






Snažila jsem si vybírat z filmů a seriálů, protože do budoucna by jsem tento TAG mohla atualizovat, ale s knižní tématikou. Takže kromě Madame Okty jsou všechny postavy ze seriálů a filmů.
Tak co, znáte někoho z mého týmu? Jak na vás působí a koho b jste změnili?

2 komentářů:

  1. Ten TAG znám s podobnými pravidly (vybírá se z knížek, totiž z 5ti knih po dvou postavách a náhodně) a sama jsem ho vyplňovala jako zombie Apocalypse TAG :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, všimla jsem si a popravdě jsem uvažovala jestli neudělám přímo ten, ale pak jsem uviděla právě s filmy a seriály.. a bylo rozhodnuto :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři