How to be fit! | Jak být fit! #2



T1lVh.png

Buenos dias,
 takže právě tento článek píšu už po druhé, protože se mi to z nejasného důvodu celé vymazalo! No.. dnes probereme další rady, které by vám měli pomoc v hubnutí. Dnes to bude výjmečně takové kratší, protože těch rad není pět jako minule. Tak snad vám pomohou + motivation!

Minulý díl najdete zde!











. 
Rada šestá - Motivace a inspirace
Častokrát potřebujeme inspiraci a motivaci ve všem, co děláme a hubnutí není výjimka. Možná už jste si svou motivaci našli a možná teprve hledáte. Ovšem doporučuji si brát inspiraci v normálních a neslavných lidí, protože celebrity patí mnohdy tisíce za trenéry kteří jim pomůžou zhubnout. Bohužel my 'obyčejní' lidé si musíme pomáhat sami a tak si najeďte na Tumbrl nebo Weheartit a najděte si svojí vlastní motivaci a inspiraci. Fotku si můžete vytisknout, dát do mobilu nebo tabletu.Prostě tam, kde ji hodně často vidíme. 





Rada sedmá - Cvičení
sportNěkdy je ze začátku těžké se přenutit a jít si zacvičit. Rychle se unavíte a zapotíte a často to končí, že se člověk jednoduše vzdá, ale vy nemůžete být jako ten člověk. Dokázali to jiní a dokážete to taky! Pro mě už je cvičení samozřejmost bez, které by mi den asi nežil. Čas a místo si můžeme zvolit sami pro sebe. Je dobré cvičit jen tak v pokoji a nebo se proběhnout ven a rovnou si tam někde zacvičit na louce, kde vás nikdo nevidí. Nedokážu říct, zda je epší cvičit odpoledne či ráno, ale ráno se prý spaluje více a krásně se tím tělo probudí. Ideálně hodinu a půl po snídani. Jak jsem říkala v minulé části, ze začátku cvičte hlavně cardio, aby se vaše tuky spálily a zmizely, co nejvíce. A teprve po tom začněte posilovat, jinak by se vám svaly mohly udělat pod tuky a nebyly by moc vidět.

surprising :D

Rada osmá - Nezdravé věci zdravě
Myslíte si, že tortila je nezdravá a zbytečně přemáčená olejem? Ano, ale jen ve fast foodech! Kupte si 'obaly' na tortily, kterou koupíte v každém druhém obchodě, rajčata, hlávkový salát a okurky, ze kterých následně uděláte domací tortilu. Hodí se to jako svačina do školy!Ovšem tortila není jediné jídlo, které se dá předělat do zdravější formy. Hodně známé jsou teď i banánové palačinky, které uděláte naprosto jednoduše a rychle. 





Motivace:
Motivationnever give up




  Věř, běž a dokážeš!

 'Hubnoucí' asky, které vám  mohou pomoci:

Jak se vám článek líbíl? Zanechte svůj komentář!


a19sg
Facebook: Anika Rodriguez
Ask: www.ask.fm/ajikaaja
Email: AnikaRodriguez@seznam.cz



0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři