On my Wishlist - Winter 0.2

 

ON MY WISHLIST

  ...je meme knižní projekt, jehož cílem je zveřejnit knihu či pár knih nových, starých, ještě nevydaných, které byste si rádi pořídili. 




"Jestli je chceš zpátky, vydej se na hon za pokladem. Ale nezapomeň: Jestli prohraješ, cena bude vysoká!"To byla poslední slova, která Julian pronesl předtím, než zmizel s Tomem a Zachem ve Světě stínů. Jenny a její přátelé musí vstoupit na území nepřítele a tam ho zničit. Vybaveni kouzelnými runami míří k bráně, za kterou je může čekat utrpení, nebo dokonce smrt.Zakázaná Hra se chýlí ke konci, cesta do pekel se otevírá...
Závěrečný díl napínavé série od autorky Upířích deníků L. J. Smithové.

 Arkádia 3 – PádArkádie - Pád | Kai Meyer
Alcantarové a Carnevarové – dvě znepřátelené rodiny, dva mafiánské klany. Tajemno, napětí, zločin i láska.Rosa s Alessandrem již nechtějí své city skrývat. Poštvou tím proti sobě celé klany arkádských dynastií a hrozí jim smrt. Prchají přes celou Sicílii a postupně poznávají, kdo za tímto spiknutím stojí: Hladový muž, který se vrátil po mnohaletém uvěznění na svobodu a chystá se opět nastolit prastarý, krutý řád. Vychází najevo pravda o TABULE, o Rosině otci a mnoha dalších záhadách. Podaří se jim zastavit nevyhnutelný pád a přežít?
Závěrečný díl mafiánské fantasy trilogie Arkádie.




Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři