My plans for 2k16 | Anika Rodriguez

Myslím si, že nejsem sama, kdo po novém roce začal přemýšlet o tom, co ho čeká. Mé přemýšlení se však prohloubilo natolik, že jsme se rozhodla sepsat článek o rádoby plánech, cílech a přáních, které bych ráda tento rok vyplnila a spokojeně odškrtla z tohoto článku. Nejsou to vyloženě přání, ale spíše opravdové plány, které snad splním a nesejde z nich. I když - uvidíme, rok je dlouhá doba a za ni se může stát spousty věcí... nyní už na ty plány!

 

ŠKOLA 

Toto přání si ráda rozdělím na dvě části. První část je ohledně příjímaček na SŠ, které mě letos bohužel čekají. Včera jsme to počítali a dostali jsme se k tomu, že nám zbývají tři měsíce a přesně v ten den, bude většina z nás psát zkoušky.Abych pravdu řekla, nějak ještě mě to neznervoznuje, stále si myslím, že mám relativně dost času. Každopádně  - chci ty zkoušky zvládnout a dostat se tam, kam chci, takže to je první část. Druhá část tohoto "školního plánu" souvisí se střední školou, kde se budu muset o mnoho více učit, ale chci udělat všechno, abych to vzdělání jednou měla..

DOVOLENÁ, VÝLETY

Je teprve zima a já už přemýšlím o výletech a plánované dovolené o prázdninách. Minulý rok se nám dovolená trochu nepovedla, protože mamča musela pracovat a do toho jsme byla nemocná, takže prostě...nikam se nejelo. Letos ještě úplně nevím, kam se plánuje jet, ale momentálně se snažím nějak mamce šikovně podstrčit především Beskydy, kde je nádherná příroda a chatičky uprostřed krásných lesů. Ani tento rok nesmí chybět Dolní Morava a Western Park, takže to by bylo plánů na prázdniny.

car, pink, and ca imagesun, lake taupo, and new zealand image

KAMARÁDI

Tohle je kapitola opravdu sama o sobě. Můj docela introvertní charakter způsobuje, že se bavit dokážu jenom v přítomnosti lidí, které mám ráda. Minulé prázdniny jsme trávila čas doma, na zahradě, moc jsem se s nikým nestýkala, ale letos bych to ráda vynahradila. S některými z nich se budu pak vidět minimálně, jestli vůbec, a tak ještě ty prázdniny prožijeme snad spolu. Kromě toho, když je vás více, lépe se seznamuje s novými lidmi. Na pláně jsou přespávačky, stanování a koupaliště...

firework, girl, and 2016 image

ČÍST, ČÍST & blog

Při pohledu na moji knihovničku se natřásám a nemohu se dočkat, až doplním  tu poslední poličku knihami. Nemohu uvěřit, že před rokem jsme neměla plnou ani jednu!  Nevím proč, ale prostě tu poličku doplním, i kdyby mě to měla stát život. (:D) Zároveň chci přečíst pár klasik, které jsme ještě nečetla a docela se za to stydím. To už je ale takový "podplán" pro tento rok. S tím souvisí i blog, všimli jste si menšího úbytku aktivity z mé strany a to v důsledku školy a v důsledku nedostatku techniky. Vše by se mělo vyřešit a pak už mi nic nebrání v psaní. Potěšilo mě 20 000 views a třeba (určitě) to tento rok doženeme na 30 000. Jiné plány však nemám. 

NAJÍT SI BRIGÁDU

Momentálně toto dilema řeší většina z nás mladých, kterým by se pár peněz navíc hodilo.  Vtipný je, že jsem ještě ani hledat nezačala. V nejbližší době se zeptám po příbuzných, zda neznají někde, kde by mě přijali a pak bych to vzala přes internet a něco si prostě našla. Mám štěstí, že mi nevadí skoro žádná práce, takže vezmu prostě to, co se mi bude líbit nejvíce a kde mě budou ochotni na chvíli zaměstnat. 

new year, 2015, and 2016 image

A dále:

1. Mít na konci roku vyznamenání
2. Odstartovat perfektně na nové střední
3. Jít na Den footballu a zůstat tam dlouho do noci.
4. Přestat přemýšlet nad tím, jaká jsem fyzicky. 
5. Podívat se konečně do hor. 
6. Najít si dobré přátele na střední.
7. Obarvit si vlasy na bílo
8. Zbavit se svého introvertního chování
9. Naučit se jezdit na snowboardu
10. Vyjet si na lední stadion. 



Jaké přání, sny a cíle jste si udělili vy?
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

3 komentářů:

  1. S těmi přijímačkami na střední školu si nemusíš dělat až tak velké starosti, v téhle době vezmou každého. Pokud se teda nehlásíš na školu pro geniální děti nebo na nějakou uměleckou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ehm... no shodou okolností, to jsou takové napůl umělecké obory. :D A i kdyby nebyly, tak prostě ten strach v lidské hlavě je neustále a pořád. Co kdyby, co kdyby... :)

      Vymazat
  2. Přijímačky mě taky čekají, pro změnu na gymply, ale přijímačky jsou přijímačky...Každopádně držím palce! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři