~ My books, which I read ~


Asi každý člověk si dává takový svůj celoroční cíl, pro milovníky knih je Nový rok symbolem obnovy Knižního seznamu. I přestože minulý rok začal v knižním stylu opravdu pěkně a četla jsem jako o život, do konce roku mi to nevydrželo a zhruba v září se to začalo trhat. Nerada se tím chlubím, ale za prosinec jsem přečetla jen dvě knihy, jak děsivé! Letos se to pokusím trochu napravit a přečíst třeba jen o jednu knihu více. 
Netuším, kolik jich přečtu, a rozhodně si nechci dávat nějaký pevně stanovený cíl. Prostě budu číst a uvidíme, kam až se dostanu. 

~ 1. Mysterium Tremedum (Sebastian Rainer)
~ 2. Lockwood a spol.: Šeptající lebka
~ 3. Netopýr (Jo Nesbo)




harry potter, magic, and hogwarts image


Celoroční Wishlist

Sice jsem říkala, že si nechci dávat něco pěkně stanovené, ale bez celoročního wishlistu by to nebylo ono. Je tolik knih, které si chci přečíst, ale bohužel stále je předbíhají nové a nové knihy. Tento wishlist budu jednou za čas obnovovat o nějaké starší knihy, které fakt chci přečíst - a měla bych, protože..v 15ti letech ještě nemít přečteného Pottera? Andy, Andy....-


~ 1. Série Harry Potter 
~ 2. Odkaz dračích jezdců
~ 3. Velký Gatsby
~ 4. Dracula

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

2 komentářů:

  1. Já jsem minulý rok také ze začátku četla hodně :D Přesně někdy v tom září se to začalo trhat... no nakonec jsem jich přečetla 63, přižemž můj cíl byl 50, takže jsem i tak spokojená. Letos bych je chtěla přečíst 70, ale nevím, jak mi to půjde... protože, přece jenom, přijímačky, střední škola...
    Já Harryho četla teprve minulý rok (to mi bylo 14), takže se za sebe také stydím, že jsem ho četla docela pozdě. :) Tenhle rok jsem se ho rozhodla přečíst podruhý.
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 63 knih je nádherné číslo, pro mě by bylo vítězstvím i těch 50! :D Sama jsem na tento rok zvědavá, každopádně se nemáš za co stydět, mně je za tři dny patnáct a no, nevím, nevím...za ty tři dny celou ságu asi nestihnu. :D :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři