On my Wishlist - Winter 0.1


ON MY WISHLIST

  ...je meme knižní projekt, jehož cílem je zveřejnit knihu či pár knih nových, starých, ještě nevydaných, které byste si rádi pořídili.

Líbali jsme se | David Levithan
 Bestsellerový autor David Levithan napsal příběh založený na skutečné události – Harry a Craig, dva sedmnáctiletí kluci, se zúčastnili líbacího maratonu, aby překonali Guinnessův rekord a zároveň upozornili na předsudky panující ve společnosti. Dehydratovaní a nevyspalí se snaží překonat rekord a jejich úsilí se stává ohniskem, kolem kterého se točí příběh dalších dospívajících kluků, již hledají svoji vlastní identitu, lásku, řeší rodinné problémy – a hlavně touží objevit své místo v tomto světě.
Levithan umně splétá nitky jejich příběhu do jednoho velkého o dospívání a hledání vlastní identity, zkrátka tom, jaké to dnes je být mladý kluk na kluky.


 Dárek z pravé lásky | David Levithan, Stephanie Perkinsová,...
Soubor dvanácti vánočních povídek od nejlepších autorů young adult literatury.
Jestli máte rádi vánoční příběhy, vánoční filmy, vánoční pořady v televizi a speciální vánoční díly vašich oblíbených seriálů a především, jestli máte vánoční antologie, pak se do téhle knížky rozhodně zamilujete. Dárek z lásky sepsalo dvanáct těch nejlepších autorů young adult knih a jejich redaktorkou se stala Stephanie Perkinsová, jejíž příběhy o Anně a dalších už dávno znáte. Takže se uvelebte někde, kde máte pohodlí, teď na vás čeká dvanáct důvodů, proč za dlouhých zimních večerů zůstat doma a zamilovat se nad stránky příběhů.


Tak pro tentokrát tu mám dva poměrně nové příběhy z nakladatelství CooBoo. Jelikož se ty vánoce velice blíží, na mě pomalu padá atmosféra, a tak už vybírám, co by mě asi potěšilo k Vánocům. Objevila jsem tyto dvě nádherně vázané knihy. Líbali jsme se zní anotací velice dobře a i když tento žánr příliš nečtu, nemusela by mě kniha nudit. Co jsem tak četla a pokukovala po recenzích českých i zahraničních, nemusela bych být zklamaná. Větší naději však dávám do kniha Dárek z pravé lásky, ve které je hned několik povídek od autorů YA. Vypadá to na ideální knihu do teplého zimního večera s dobrým čajem, když za oknem budou svítit světýlka.  
Jakou knihu jste si připsali vy na wishlist?
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

1 komentářů:

  1. Zajímavé knihy, ale asi ne úplně můj styl. Já bych chtěla Bratry Karamazovy, Smrt je mým řemeslem a Annu Kareninu :) Jo a taky Nikdykde a pokračováni ságy Hyperion.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři