Měsíční shrnutí - Červenec

Abych se přiznala, tak se tu shrnutí neobjevilo minimálně půl roku a důvod? Já nevím, nevím a netuším, proč jsem se nějak vždy vyhnula psaní shrnutí, ale tak teď jsem tu, abych to vynahradila! Je pátek, čeká nás první víkend v srpnu a půlka prázdnin je v háji, že? Šokující je, že jsem nepřečetla zdaleka tolik věcí, co jsem měla na plánu, ale vzhledem k situacím, které počas měsíce nastaly, tak jsem i za těch pár knih neskutečně ráda.  

________________________________________________________________

Vedro každý den se na mně podepsalo tak, že jsme vůbec neměla chuť číst a do všeho se skoro nutila, takže jsem většinu dne jenom proseděla doma ve stínu a koukala na filmy a seriály. Konečně teď na přelomu už se počasí trochu zlepšilo a já tak mohu vyjít ven, aniž bych se spálila nebo dokonce připekla. Ale zpět k tématu - asi vás totiž zajímá, jaké knihy jsem tedy tento měsíc přečetla...

No, moc jich nebylo...

S H R N U T Í 

1. Elita - Kierra Cass = 280
2. Oliver Nocturno - Kevin Emerson = 232 stran
3.Rozbití andělé - Graham Masterton =  400 stran
4. Vzkaz v láhvi - Jussi Adler Olsen = 564 stran
5. Zrůda - Nacuo Kirino = 420 / 544 stran

Dohromady tedy pět knih se skoro 1900 stránkami! Ale jo, jsem docela spokojená vzhledem k tomu, že krimi je docela těžké čtení k mému věku, tak bych řekla, že je to moc pěkné.  Možná ještě večer rozečtu Syna Pekel, který mi nedávno dorazil, ale tím si nechci být úplně jistá, protože jsem to dnes trochu přehnala s cardiem a vidím to tak, že přijdu z tréninku, půjdu pomoci mámě, přijdu ve dvanáct a usnu hned..


Kolik knih jste přečetli? Jste se svým výkonem spokojeni?

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

4 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Klid, nejsi sama :/ Tak snad už to bude v srpnu lepší, i když pochybuji, osobně ho budu mít nabitější než červenec :D :)

      Vymazat
  2. Já jsem toho přečetla docela dost, třeba jsem si KONEČNĚ přečetla celou Ságu Lartena Hroozleyho, navíc jsem se pustila do mang, které se čtou dost rychle :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, přemýšlím o re-readingu všech dílů Darrena Shana...zase :D včetně tedy Ságy Lartena Hroozleyho, když už budu u toho. Co se týče stylu manga, tak ten jsem osobně ještě nikdy nečetla a abych se přiznala, nemám k tomu moc chuť. Když už tak komix typu The Walking dead či Marvel :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři