On my Wishlist

8s09B.jpg
Víte, trochu mě omrzelo jednou za čtrnáct dní přidat takovýto skoro stejný článek, a tak tedy nebudou vycházet tak často. Myslím si, že to bude nejlepší, takže nechci to protahovat, přece jen tohle má být rychlo článek, a jdeme se podívat na můj wishlist..




Pět | Ursula Poznanski
Od sautorky jsem už četla Erebose a neskutečně se mi líbil celý ten nápad, tentokrát to není jiné. Už z anotace plane ta napínavost a tajemnost.  Jak říkám, vypadá to hodně dobře, je to trailler a tak trochu detektivka, a rozhodně nebudu litovat, když se k knize dostanu třeba dříve než k jiným..(kromě toho má zajímavou obálku, která je velice pěkně zpracovaná, ale moc se mi tam ta "žena" nehodí, nevím proč..
Databáze knih 

Metro 2033 |Dmitry Gluhkovsky
Velice ráda čtu post-apo knihy a o této jsem slyšela opravdu poprvé. Život v podzemí po konci světa jsem v hlavě měla  už několikrát a  podle toho, že jsem četla několik zahraničních recenzí, kde si knihu docela chválili, tak uznávám, že bych ji velice ráda měla na poličce. Právě jsem se taky dozvěděla, že je dokonce i druhý díl s názvem Metro 2034, takže oba si zapisuji na můj wishlist! 
Databáze knih 

Fan Girl | Rainbow Rawell
Tak teď trochu jinam z napínavého světa a světa po apokalypse, teď pojďme do světa fangirls. Na rovinu říkám, že nejsem zastánce takovýchto obálek, protože se mi zdají moc přezdobené a ve většině to nevypadá hezky u mě na poličce (to je tak když někdo neumí ladit knihy k sobě a většinu tvoří tmavé tituly :D)), ale Fangirl mě i svou obálku nečekaně zaujala. Myslím si, že hovořím z duše snad každé holky, když řeknu, že jsem fangirl a někdy bych se za to mohla skoro pohřbít, protože stačí jenom menší zmínka o filmu či seriálu a už se chytám slova..Kniha vypadá hezky a má i roztomilou obálku, tak proč ne?
Databáze Knih 

____________________________________
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

1 komentářů:

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři