Unboxing - MEGAKNIHY

HeOo.jpg
Ach, nemožné, že jsem tu unboxing neměla skoro od ledna a to bylo spousty věcí, na které by se unboxing hodil. Ono to má jednu příčinu. A tou příčinou je moje sestra. Vždy, když i něco došlo, honem, honem, ať to rozdělám a bohužel jsem to vždy otevřela bez nafocení. Počítám s tím, že další tu bude ta až za měsíc dva. 

Na tento balíček jsem se už hodně dlouho těšila, protože jde o recenzní výtisk z MEGAKNIH a kromě toho i novou knihu od mého nejoblíbenějšího spisovatele. O jakou knihu jde?

http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png











Nevím, co jste hádali, ale každopádně mi došla kniha, na kterou již brzy uvidíte recenzi. Jde o první díl série Zom-B od mistra hororů Darrena Shana, jehož knihy bych si nikdy nechala uniknout. Knížečka je to opravdu malinkatá, má jen něco přes 100 stran, ale na to jsem si u Shana zvykla. Jen aby nám Coo Boo dlouho nemeškalo a vydalo další díl brzy!  Při otevírání jsem objevila i jednu nádhernou záložku navíc s knihou Čtyřka, kterou jsem již četla, ale jinak bych záložku hned použila!
Obálka knihy je nádherná a velice se povedla! Rozplývala jsem se nad originální obálkou a rozplývám se i nad touto českou...

Děkuji e-knihupectví MEGAKNIHY za poskytnutí balíčku s recenzní knihou...

4 komentářů:

  1. musim se stydlive priznat, ze od tohohle autora jsem jeste vubec nic necetla i kdyz to jmeno samozrejme znam. ale tolik lidi ho chvali, ze se budu muset po necem podivat, abych byla v obraze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě se po něm někde podívej! :) Shan píše takovým hodně zajímavým stylem a nebojí se pozabíjet všechny hrdiny. Jak někdo říká, je to vrah, ale zatraceně dobrý :D

    OdpovědětVymazat
  3. O knížce jsem četla, tak uvidíme, jak se bude líbit tobě. :)
    A ta záložka je hodně boží. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak musím uznat, že zatím je hodně zajímavá, ale trochu se přiznám, že jeho upírské ságy se mi zatím líbí více, ale jsem teprve v polovině... bůhví jak to to bude po pá kapitolách..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři