Nedělní siesta #6 -


yZLDF.jpg

Buenos dias, opět si dovoluji tento článek přednapsat už o den dopředu, protože pochybuji, že zítra by se mi chtělo pracně hladat v poznámkách, co jsem dělala. A tak je tu další díl projektu 'Nedělní siesta', ve kterém si povíme, jak jsem se v uplynulý týden měla. Takový rekapitulace celého týdne!

Tento týden to bude nějaké krátké :/

http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png






Když jsme šla v pondělí do školy, připadala jsme si jako Chodec [zombie] , protože se mi absolutně nechtělo a neměla jsem absulotně šajna, co po mě zase budou chtít. Avšak.. po obědě nás klasicky čekaly dvě hodiny tělocviku s tím, že budeme lézt na tyč. Jenže já jsem zrovna ten typ, co ještě nedávno nevylezl úplně nahoru a vždy mi něco chybělo. Minulý rok to byl asi metr, ale letos jsem to konečně dokázala a ještě teď v neděli mám odřeniny na nártu.  Byla jsem na sebe hodně hrdá, i když je to prkotina...
http://img98.rajce.idnes.cz/d9801/10/10587/10587760_bacf12aa1fcb3c38f573e5d262f3c939/images/PA230525.jpg?ver=0
Výlet do Prahy!
Středu a úterý jsme se už nemohli s naší takovou menší partou dočkat výletu do Prahy, o kterém se ještě zmíním více. Mě tyto dny utíkali velice rychle a škola rychle utekla
Nastal už dlouho očekávaný čtvrtek, o kterémse více dozvíte v tomto článku. Upřímně jsem si jej docela užila, ale už od rána jsem pochybovala, že se mi něco velkého podaří. Jako životní úspěch považuji v tento den setkání se se Španěli, kteří nám později nějak zmizeli z dohledu a pak už jsem je nenašla.  Zkrátka jsem se celkem dobře bavila, i když výstava pro mě nic moc. Ještě dlouho budu vzpomínat na cestu autobusem zpět! Opravdu cesty s naší školou zažít nechcete..


V pátek jsem se doslova přemáhala vůbec vstát z té postele, protože jsem z výletu šla spát až kolem jedenácté hodiny a vstávala jsme kolem šesté. Nakonec jse si řekla, že tedy půjdu do školy. Jakobych to neříkala, byla jsem zkoušená z chemie! I když jsem to ze sebe sypala velice pomalu, dostala jsem 1-. Úspěch týdne!
Když jsem přišla ze školy, hodila jsem tašku na zem s pocitem, že jí teď týden nemusím otevřít, protože jsou podzimní prázdniny přes celý týden. Začala jsem se tedy věnovat blogu a uvědomila si, že  mám zmatek v recenzí.
V sobotu jsem měla celý den klid a vesměs jsem chodila na blogy ostatních, četla ask nebo facebook a pomalu pokukovala s mamkou po dárcích na Vánoce. K večeru přijel po týdnu domů táta a tak teď mám zásoby ovoce a zeleniny na dva týdny dopředu :3 A došla mi další kniha na recenzi takže se pouštím do druhého dílu k 'Ženě v kleci', což je Dánská kriminálka.
Nastává neděle a já jedu za babičkou, abych si dovezla běžící pás, který od Vánoc bude patřit mě! Už se na něj nemůžu dočkat!  Museli jsme kvůli tomu vstávat brzy, abychom odvezli i našeho psa k veterináři, protože má problémy s ušima. Ale vzala jsem si sebou tablet, abych měla co dělat a zároveň číst 'Zabijáci', u kterých jsem právě skončila v pravé půlce, takže do konce týdne už by měla být recenze. S babičkou vaříme. Ona dělá rodičům řízky a já si dělám pro sebe těstoviny s dušenou zeleninou.  Ten posun času mě asi zabije!


Po obedě jedeme do obchodu, protože mi došlo tmavé pečivo.  Zbytek dne jsem strávila u počítače a odpovídala na asku. K večeru se ještě plánuje, že po měsíci pujdeme k babičce a kdyby se něco změnilo, vyjde edit. Možná bych nemusela nezmínit, že už začínáme nakupovat na Vánoce, ale já jeden dárek dostala předčastně. Jsou jím úplně nádherné kozačky na klínku! Tak tak jsem to stihla, protože bylo poslední číslo, které padlo na mě.  :)

Tento týden byl pro mě už v pořádku, protože jsem se těšila na příští, kdy máme celý týden prázdniny a já tak budu moc plánovat články a komentovat ty vaše!

A jaký týden jste měli vy?

2 komentářů:

  1. Opravdu povedený článek, takové mě strašně baví :) Můj celý týden byl docela chaotický a strašně jsem se těšila na Pátek :D Až skončí škola a půjdu domů!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej..! Pátek... bohužel už je za náma, ale příjde další!... Mě taky podobné články baví a možná proto je taky píšu, děkuji :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři