Travel | Kam vyrazit až budete dospělí?



VNQM5.png


Buenos dias,
 každý člověk má jednu či více zemí, které ho přitahují a chce je navštívit. Ať jsou to aleje korkového dubu v Portugalsku nebo vánoce v Kanadě. Každá země je něčím zajímavá a taky je pět zemí, které by jste měli za svůj život navštívit a které bych já chtěla jednou navštívit!
Nejsou tu ty klasické země jako Anglie nebo USA, protože ty chtějí navštívit všichni, ale najdete tu spíše ostrovy a překrásné země, které jsou rájem, ale moc lidé o tom neví...












Překrásné pláže Španělska

1. Španělsko
Tato nádherná země, která má překrásný jazyk a nejhezčí kulturu mě láká ze všech nejvíce. Býčí zápasy, toreadoři, pláže, ale i býčí běhy.  To co chci najdu jenom tady. Na severu Pyreneje a z dalších stran moře a oceány! Jestli se mi to jednu umožní, chci bydlet právě tady. Vím, že je ve třinácti asi brzo myslet na svatbu, ale pokud i v tom bude příležitost, mám svoji vysněnou na písečných plážích u moře. 

Kromě pláží i  mnohá kultura - corrida nebo flameco či svátky "Rajčatových bitev". 


Irská příroda

2. Irsko
Odsuneme se hodně daleko od subtropických oblastí do Irska. Tato země láká hodně svou krásou přírody, která je tu hodně čistá. Narodilo se mi tu několik známých osobností a navíc jsou tu staré hrady, které osamoceně stojí na pobřežních skálách a hledí do dálky na moře. 
Líbí se mi hlavně ty irské pověsti a báje o skřítcích.





Nový Zéland


3. Nový Zeland

 Další menší ostrůvek. Tentokrát u protinožců. Když jsem ho poprvé viděla v nějakém dokumentu, řekla jsem si, že tam musím jet. Úžasné jsou nejen pláže a města, ale i ostatní příroda jako obří zelené louky a skály. Já být fotografem letím tam, protože tam se musí tak hezky fotit. 








Costa Rica

4. Costa Rica
Já prostě miluji moře a další země, která má kolem sebe moře je Costa Rica. V celé zemi jsou vodopády, které se vám nepodaří vidět nikde jinde. Kromě vodopádů a pláží i velké sopky. Překrásná tropická země!






Rumunsko - Transylvánia

5.  Rumunsko -Transylvánie
Tak a dnes poslední země, kterou chci navštívit je Transylvánie! Země mě začala lákat hlavně kvůli hradu, který je pojmenován Draculův a já ho chci moc navštívit. 
I když tu nejsou moře, jsou tu skály a hory + překrásná města a jedním z nich je Bukurešť, kde se kromě jiných filmů natáčel i Vampire nation, což je teď můj nejoblíbenější film o upírech..





Tak tohle bylo pět států či zemí, které bych chtěla navštívit a já se vás ptám:
 Jaké jsou ty vaše země? Chcete navštívit i nějaký z těchto pěti?

4 komentářů:

  1. Irsko a Novy Zeland by som rada navštivila :)) vlastne najradsej by som precestovala cely svet .. ale tiež ma laka samotna australia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Á.. Australii jsem zvažovala jako další možnost. Líbí se mi ty jejich města a hlavně ty lesy :š

      Vymazat
  2. Španělsko klidně několikrát a Zéland bych také ráda :-) Nominovala jsem tě na TAG: Liebster Award ( http://travelbookandcookbook.blogspot.cz/2014/08/tag-liebster-award.html )

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři