TAG: Nežiju jen blogem!




Buenos dias, 
někdy mě prostě přepadne taková nuda, že chodím po různých blogách a koukám na články, většinou i komentuji, protože bez toho by se blogová scéna těžko rozšířila. Ale dnes jsem narazila na Jijinka's things a na její článek s TAGem 'Nežiju jen blogem' A jelikož si myslím, že je to hezký TAG, naplánovala jsem ho i na můj blog... takže TAG: Nežiju jen blogem!


http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png


To mě rozesmálo! Kdo viděl, pochopí.

1) Koukáš na televizi? Jaký je tvůj oblíbený pořad, případně seriál?
-Ano koukám na televizi, ale většinou jen na seriály a filmy. Mezi seriály, na které teď koukám mohu zařadit the Walking Dead, u kterého mi zbývá pár epizod, Grimm, Agentura Jasno, spousty kriminálek, ale i Game of Thrones či Doctor Who. Nemohu zapomenout ani na Buffy, the vampire slayer či Angel. 
Letní dortík





2) Vaříš? Jaké je tvé oblíbené hlavní jídlo a dezert?
-Když mám hlad a nic doma není, o něco se pokouším, ale jelikož teď dva měsíce se snažím jíst zdravě, většinou si něco udělám, protože nebudu jíst něco, po čem se mi udělá zle. Jsem zamilovaná do raviol nebo jiných těstovin s kuřecím masem a za dezert, i když jsem sladké neměla minimálně dva měsíce považuji Letní dort. Není to dort, ale spíše koláč. Prostě raději si připravuji něco z ovoce a zeleniny 
Jo.. taky jsem chtěla být FBI.
 



3) Vysněné povolání?
Upřímně vůbec nevím! Ráda bych si zkusila i jezdit po světě, ale jsem holka a v budoucnu bych chtěla i děti, ale kdybych pořád jen jezdila s nějakým autem asi by to moc nešlo. Už jsem přemýšlela i o Grafice k knihám a hrám a nebo žurnalistice. Bavilo by mě i jít na Jazykovou, ale mé schopnosti v jazycích nejsou nic moc. Zatím se ale nejvíce držím té grafiy a nebo jako redaktor do nějakého nakladatelství či časopisu.






OK.. Bro.

4) Ovládáš nějaký cizí jazyk? Jakým jazykem by ses chtěla dorozumět? 
Ovládám takové ty klasiky jako Angličtinu a němčinu. Tím ovládáním myslím pár slov. Angličtina mi problém podle mě nedělá a dokonce se často nachytávám, že si povídám v angličtině, ale s němčinou je to horší. Ten jazyk se mi protiví a je mi prostě na muvení napříjemný. Nemám ho vůbec ráda! A trochu i Španělsky, kterou se učím sama a dobrovolně, protože se mi jazyk a kultura Španělska líbí na tolik, že bych se jednou chtěla i podívat na třeba rok do Španělska. 




Books

5) Za co utrácíš v rámci kategorie ' pro radost ', když ne za make-up? 
Rozhodně jsou to knihy a sešity. Knihy čtu a nedělá mi problém jedna kniha z dopoledne a sešity mám na kreslení- ty mi vydrží déle- a některé na psaní- ty jsou za pár dní popsané-. Musím se ale přiznat, že já moc za make-up neutrácím, dá se říct, že vůbec. 








6) Seznamuješ se snadno s neznámými lidmi?
- Podle toho kde zrovna se nacházím a v jaké jsem náladě, ale raději jsem, když se on/a příjde seznámit se mnou. 







7) Čteš knížky, nebo preferuješ internetové čtivo?
Knihy! I když čtu i e-knihy, stále mám raději ty knihy, které se dají uchopit do rukou a nosit si je sebou. Podle mě je to záživnější a třeba za pár let se o ně můžete podělit s potomky či vnoučaty. ( ano, už se těším až svým vnoučatům budu vykládat o Darrenu Shanovi a jeho knihách)  



8) Co je tvá nejhorší a nejlepší vlastnost? 
Já to bohužel ani moc nepoznám, ale je pravda, že jsem hodně tvrdohlavá, ale to je možná tím, že jsem kozoroh. Nejlepší asi to, že umím nereagovat na lidi. Prostě když se se mnou hádají, tak je mi to líto, ale představím si je ve vězeňském oblečku a odejdu. 

 



9) Chodíš se večer bavit mezi lidi, nebo preferuješ komorní společnost?
- Ještě nechodím, ale až budu moc, tak rozhodně mezi lidi. Třeba zábavy, cluby, párty a discotéky.    



10) Kdybys neblogovala, mezi jaké činnosti bys podělila volný čas, kterého by najednou bylo nejspíš mraky?
 -Teď jdu do osmé takže učení, psaní a čtení. Čtení a psaní jsou mé koníčky a rozhodně bych je jen tak neopustila. Bohužel je pravda, že budu muset blog omezit přes školu, protože mám ještě ZUŠku, o které jsem dlouho přemýšlela zda mám ještě chodit, a dále i hasiče, což mě baví a nevíc je tam hodně pohybu.. tak asi tak.


Myslím si, že jste se dozvěděli další věci o tom, kdo tento blog píše. Škola se nám blíží a já zase budu omezovat články, protože mi psaní jedoho článku trvá kolem hodiny a když ho chci ještě poupravit dám do blogu další půl hodinu...

  

5 komentářů:

  1. Jů máme některé věci společné:) já strašně ráda čtu knihy:) Ale mě ty diskotéky moc nelákají :) Já radši s kámošku než na diskotéku :D
    http://patiencce.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych udělala kompromis. Vzala bych kámošku a šla na discotéku, protože sama bych tam taky jít nechtěla :)

      Vymazat
  2. Moc hezký tag. Akorát bych možná zvětšila písmo. Je to šíííleně malinké a špatně čitelné. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a pokusím se to do příště zlepšit, ale už se to asi stalo zvykem :D Rozhodně děkuji za připomínku! :)

      Vymazat
  3. Ahoj, mámě toho MOC společného. :) Našla jsem Tě náhodou, ale jen tak web nepustím... :) Pěkně napsané... :)

    www.nim-bookworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři