Vintage memories | First outfit?!

No, tak tedy nevím, kde bych měla začít. Nikdy bych si nemyslela, že bych jednou se mohla dopracovat i k těmto typům článků. Všechno se má jednou zkusit, no ne? 
Jak jste si asi jistě všimli, nejde o outfit vyloženě na zimu. Napadlo mě totiž využít první článek tohoto formátu jako ukázku stylu, který se mi opravdu líbí. Pokud bude nějaké outfitové příště, připojím k článkům i odkazy, bohužel se mi v notebooku nějak ztratili a nemohu je vypátrat. Tak tuto chybičku omluvte, ale jak vidíte, ani ta technika ještě není nejlepší. :D

* * *

1. Černý Crop-Top 
Nevím, jak vy, ale toto léto jsem pocítila obzvlášt velký nárůst crop topů a potkávala jsem je na každém kroku. Osobně se mi tento kousek oblečení velice líbí, ale ne každý ho může bez výčitek nosit. Takže pokud nejde úplně spokojeni se svojí postavou, tak máte skvělou motivaci po novém roce začít cvičit, no ne? Najdete ho snad v každém druhém obchodě, nejvíce se mi zalíbili v Tally Weijl a jejich cena byla kolem dvoustovky. 

2. "A" sukně The Hobbit 
 Vzhledem ke klasicky jednobarevnému topu jsem  zvolila něco "zajímavějšího". Tuto nádhernou Áčkovou sukni na motivy Hobbita jsem objevila na Wish.com z nějakých 20(?) eur na 10 a měla jsem chut se máme vrhnout po krku, aby mi předčasně objednala dárek k Vánocům. Působí dobře nejen pro znalce těchto filmů, ale  z hlediska outfitů nevypadá nejhůř. 

4. Vintage řetízek "Birds" / Páskový náramek / Vínový lak na nehty 
Myslím si, že řetízkem, který je elegantní a nepříliš "těžký" e nedá nic zkazit a popravdě mě mrzí, že jsem typ člověka, který si je okamžitě roztrhne. Dva nádherné ptáčky spíše ve zlaté barvě jsem našla na Aliexpressu, stejně tak jsem našla i jednoduchý kožený náramek, který však by se dal lehce i vyrobit. S lakem jsem se dohadovala dlouho, nakonec jsem zvolila tmavší odstín vínové. No, možná jsem měla zvolit světlejší odstín vzhledem k světlejším barvám zbytku. 

5. Páskové sandále "Rome" 
Těmto botám já říkám "římanky" a všichni víme proč. Děsně připomínají římské boty, které se nosili ještě před Kristem. Přiznám se, že takový pár doma nemám asi od sedmi let, kdy jsem je na sobě viděla naposledy. Konkrétně tyto jsem uviděla na stránkách jedné značky a - no, příjde mi vtipné za ně, i když jsou pěkné, dávat 2500,- Věřím, že se dají sehnat kolem šesti set, ty kvalitnější.

6. Vintage kožený batoh 
Už když jsem nastupovala do školy, přemýšlela jsem o podobném vintage batohu. Věřte mi, že v kožené verzi nebo jenom imitované kožené verzi vypadá nádherně a nejlevnější, co jsem viděla, byl v Takku za asi 600,- a ten byl dosti maličký, takže na učení nic moc. Na festivaly a různé akce však ideální!

7. Vintage kožený diář  
Původně jsem vůbec diář do "outfitu" dávat nechtěla a možná ani neměla, ale já si nemohla pomoci! Osobně musím mít vše napsané a zorganizované a bez toho jsem v háji a nedokážu nic udělat. Můj starý diář mi dochází a tento jsem našla opět na Aliexpressu za dobrou cenu, takže o něm, nebo o podobných, přemýšlím k Vánocům. Diáře se však nehodí jenom na organizaci času, ale můžete ho využít i jako sešit do školy, na nápady..cokoliv! Neobsahuje linky, ale pouze krásně nažloutlé listy. 

Zalíbila se vám nějaká věc? Co říkáte na "outfit" (mám-li to tak nazvat? :D)?      


Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

2 komentářů:

  1. Crop topy se mi taky hodně líbí :) Doma mám asi tři, ale plánuju si na léto pořídit další :)
    Já sukně nenosím, protože v nich mám hrozně divný nohy :D Ale tuhle bych si klidně koupila jen tak, do skříně, protože střih je úžasný a o můj bože... hobbit! :D
    Takový podobný batoh jsem už dlouho sháněla, až nakonec jsem si koupila celý černý v primarku za 10 liber :) Zatím jsem s ním spokojená. :)
    Sandálky mám takové hodně podobné doma, akorát bílé :)
    Celkově se mi outfit moc líbí, docela ses mi trefila do noty :D

    DENYII

    OdpovědětVymazat
  2. Máš smysl pro styl.:) Tenhle outfit i jednotlivé kousky se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři