InstaDiary Září | Život ve fotkách

První školní měsíc je úspěšně za mnou a řeknu vám, že budu ráda, když se dostanu na jakoukoliv školu. Ano, ano, říká se, že se v devítce opakuje, což je možná ještě horší než kdybychom se učili novou látku.  Já, která na to všechno asi do sedmé třídy úplně kašlala, teď pociťuji, jak mi toho hrozně moc chybí a musím to tedy dohánět. No, dejme tomu, že jsme ráda, že už bude víkend a zase si nějaké články předepíšu. Nyní už na ten slíbený článek...

 ________________________________________________________________

...sice maličko později, ale vzhledem k tomu, že se snažím dodržovat nějaké rozmezí mezi články, tak bych řekla, že to ještě není nejhorší. Konec konců dnes to nebude na dlouho, se školou šel Instagram trochu stranou... :) 
 
  • Mám hodně ráda citáty a nemohla jsme to nevyjádřit! :D  | • Víte, co je fajn lichotka? Když vám sestra na koupenou pizzu řekne, že jsme ji udělala moc dobře.  | • Tak, zase jedna menší "selfie", dlouho nebyla a už to chtělo jinou profilovku  | • Náš předposlední závod v sezoně :) 

  • Nádherné pozdní léto...


 Shrnu to v jednom a rychlém, snad, odstavci. Září pro mě bylo hodně hektické a byla jsme ráda za každý volný víkend, protože jinak bych se na notebook nedostala. Možná jsem si toho teď naložila na hlavu hrozně moc. Učivo, cvičení, běhání, zdravá strava, organizace Halloweenu, připravování k talentovkám, připravování projektu na FVTP... nevím, začínám z toho šílet a těším se, až ze mě spadle ten Halloween a FVTP, festival vědy a techniky. Naštěstí nám skončila sezona naší ligy, takže já asi po měsíci mám celý víkend volný, což doufám, že využiji, abych pokračovala v projektech na FVTP. Do října se těším, proč? Nechci dělat povyk, ale na to bych si nechala ještě jeden článek, na který se těším hodně moc a byl tu i minulý rok, na téma podzim. Zkrátka snad bude brzy  a dříve než v listopadu.

 Jak jste první školní měsíc přečkali vy?
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

4 komentářů:

  1. Jéé, tyhle články mám moc ráda! :) To počasí bylo fakt moc super, to musím souhlasit, úplně jsem si to užívala :). Mně škola začala až teď, takže mám první měsíc školy právě před sebou :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také moc ráda čtu tento formát článků. :) Ráda se o blogerech dozvídám nové věci. :) Měli jsme krásné pozdní léto, ale ted, tak dva dny nazpět, už u nás na "hranicích" Moravy a Čech, docela přituhlo. :) Zvládla jsem ho já, zvládneš ho i ty! Držím pěsti! :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři