Knižní přírůstky || Září 0.1

Tento formát článků tu dlouho nebyl, a tak je na čase jej zase obnovit, ne? Víte, přiznám se, že původně to měl být unboxing, ale přiznejme, že nejsem zdatný fotograf a tak většina z těch fotek dopadla fakt příšerně. Lepší něco něž-li nic... Jaké přírůstky se mi uvelebily v knihovničce?

Pobočník

Polokontinent – krutá země plná nástrah, zrady a zla, ale i místo pro statečné a odvážné, kteří ještě neztratili naději. Na čí stranu se Rosamunda postaví?

Rosamunda vyměňuje riskantní život lampáře chránícího město Brandenbras před krvelačnými příšerami za ještě nebezpečnější službu. Stává se pobočníkem urozené bojovnice Evropy. Strach a pochyby o svých schopnostech musí nechat stranou. Čeká ho každodenní nelehká služba pro neohroženou fulgarku, která se pohybuje v těch nejvyšších kruzích a která má za úkol likvidovat příšery útočící na obyvatele měst a vesnic. O Rosamundovi se však začnou šuškat podivné věci a tyto pomluvy ji vystavují daleko většímu nebezpečí. Rosamundu a Evropu čeká rozhodující bitva proti společným nepřátelům a zákeřným intrikánům, kteří je chtějí oba zničit. Podaří se jim zvítězit?

První kniha, recenzní výtisk, je poslední díl na mnou dlouho očekávanou trilogii Tetování krví s názvem - Pobočník. Musím říct, že kniha rozhodně není nějaká vychrtlinka, ale nevidím důvod, proč bych se jí měla bát. Předchozí díly se mi moc líbily a doufám, že bude i ten poslední správným vygradováním celého příběhu.

Arkádie: Vzpoura

Láska a nenávist, intriky a loajalita, něha a násilí. Mafiánská fantasy trilogie pokračuje.
Alcantarové a Carnevarové – dvě znepřátelené rodiny, dva mafiánské klany. Láska a nenávist, intriky a loajalita, něha a násilí.
Po násilném úmrtí své sestry a tety se Rosa Alcantarová takřka přes noc stává hlavou klanu. I když je jí pouhých osmnáct let, nehodlá být pouze pasivní loutkou. Zasahuje do všech záležitostí, což vyvolává u jejích chladnokrevných příbuzných značnou nevoli. Stejně tak jako vztah s hlavou nenáviděného

No a druhá kniha, též recenzní výtisk, je pro změnu druhý díl na jednu trilogii, která je trochu méně známá, ale přesto si myslím, že stojí za pořízení,  a je to Arkádie: Vzpoura. Obávám se, že jsem trochu pozapomněla děj minulé dílu, takže se ještě možná budu muset kouknout na konec Procitnutí, než se začnu i do Vzpoury. Těším se, to rozhodně...


Jakou knihu jste si pořídili naposledy?

Anika Rodriguez 

2 komentářů:

  1. Já teď čtu Dokonalý pár a v audiotece poslouchám Chatrč :))

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonalý pár má nádhernou obálku, pokud si tedy nějaké knihy nepletu, už jsem se o ní trocu zajímala, každopádně Chatrč neznám. :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři