InstaDiary Srpen | Život ve fotkách

Zase pozdě, že? Když já si vždy říkám; jo ještě je čas, zítra ten článek začnu plánovat a pozítří bude, ale ono houby. Je až o pár dní později.. Přes prázdniny jsem moc nefotila a ani netočila a právě proto vypadá můj IG, jak vypadá. Alespon pár foteček jsem však stihla nafotit! Předem můžu jen říct, že vůbec nečekejte ty úchvatné fotky jako z Weheartit. Jde o pouze takové 'momentky' z uplynulého měsíce a já se na ně vrhnu...
________________________________________________________________
 
 
Wellness Hotel Vista na Dolní Moravě, první výlet! | • Stále na Dolní Moravě a tentokrát v lanovém parku. | • Jo, tak jsem se zase jednou vyfotila :D | • S přicházející školou potřebuji nové boty, ne? 

 
 • Víte o mě skoro všechno, ale víte, že mám pejska? | • No, já a můj největší zážitek léta - houpačka v 13 metrech!


Tak, zatímco většina z vás je ještě ve škole, já sedím doma, koukám na House a přemýšlím, jak to v ní za těch pár dní přežiji. Dokonalý čas si zavzpomínat na léto! V srpnu jsme začali jezdit na výlety a bohužel jediný, který jsem stihla z těch všech nafotit, byla právě Dolní Morava. Jen, co jsme přijeli, chytila mě viroza, ale to už se opakuji z mého článku SUMMER 2k15. Mimochodem, víte, co dokáže spolehlivě naštvat, když si koupíte boty v 25% slevě, ale o pár dní později je ta sleva  více než 50% a na vaši velikost! No, tak co se dá dělat, trochu jsem rodičům provětrala peněženku, příští rok už to bude moje peněženka.. :D 

Jaký okamžik si z tohoto měsíce zapamatujete vy? 
(Budu ráda za vaše jména na IG :D, miluji ho a strašně ráda prohlížím fotky ostatních!)
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

6 komentářů:

  1. hm, tento mesiac bol pre mňa veľmi prelomový, v podstate aj celé prádzniny. zomrel mi dedko a všetko sa to akosi nakopilo. každopádne som mala tento mesiac narodeniny, zas o rok staršia a "múdrejšia" haha. ale som strašne nevďačná za to, ako rýchlo utiekli celé prázdniny :/ neuveriteľne rýchlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi utekli nehorázně rychle... :/ Alespon je nějaká motivace si příští rok ty prázdniny užít více.. .:)

      Vymazat
  2. Celý srpen jsem byla ve Španělsku odkud mám zase mnoho vzpomínek a super zážitkú.. Teď zase ta škola a povinnosti s ní. Pejsek je super, hrozně zbožňuji plemeno německý boxer. Jenže pejska si nemohu dovolit. Zbývají mi 2 roky školy a po škole nevím co bude a pejsek neni na pár let ale na několik let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to ti věřím! Španělsko je nádherná země, léto tam muselo být nádherné! :)
      Jsem ráda, že i někdo další má rád boxery...moc lidem se nelíbí, ale jakmile jednou někdo boxera má, už ho v životě nevymění za jiné plemeno.. :)

      Tak ted je asi priorita škola, ale nebyl by to pěkný dárek za dva roky? :D :)

      Vymazat
  3. Já byla skoro celý srpen na táboře a bylo to tam fakt super. Fakt suprový zážitky a vzpomínky jsem si odtamtud odnesla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že sis to užila, já se bohužel letos na tábor nedostala, tak snad příští rok. :d :)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři