Jak si žiju #2 [Day with Anika]

Buenos dias, už je to dávno, co jsem narazila na nový projekt z dílny  Rachel Roo jménem 'Jak si žiju' Tentokrát se odvážeme od knih a seriálu, ale půjdeme za to do mého života. Konkrétně se mou prožijete úterý 28.10.2014!
http://nd06.jxs.cz/424/194/cad6d5a35a_96110216_o2.png




Už dva dny mě trápí fakt nesnesitelná rýma a jsem velice ráda, že vůbec můžu ťukat do klávesnice, když si vzpomenu, jak jsem ráno skoro nevylezla z postele pro kapesníky, které jsem měla na zemi... -_- No, tak užijte si projekt!

2:30 - No.. a jsem probuzená. Celou noc mě trápí hrozná rýma, která mě nedá ani spát. Moje postel vypadá jako odpadkový koš na kapesníky a stále jich přibývá. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím. Pořádně jsem se nevyspala už dva dny.. -_-

6:45 - Tak nakonec se mi ještě usnout podařilo, ale ne na dlouho. Co se dá dělat, prodírám se tuny kapesníků a jdu si udělat snídani. Dnes to vidím na bílý jogurt, trochu musli a spousty ovoce jako mandarinka, trochu ananasu a hrozny.

-


8:00 Už je mi mnohem lépe a dokonce jsem mohla jít běhat na můj předčastný dárek k Vánocům - běžecký pás! Jednoduše jsem pustila písničky a běžela :3

9:00 OK... tak semi zase přitížilo. Před očima začínám vidět takovou mlhu a všechno se mi vlní. Hlavně pak levá strana obzoru. Končím s prohlížení věcí na tabletu a přecházím do psaní 'Breadleyho deníků' s jedním otevřeným okem.  Napíšu 4 stránky a přestávám s tím, protože mě do toho začne bolet hlava...

♕

10:00 S těžkou hlavou dojdu do lednice pro tvaroh a hrozny, abych si mohla udělat svačinu, se kterou se následně vrhám hned do rozestlané postele a pouštím si na notebooku některé starší díly 'The Walking dead' Ještě do sebe stihnu hodit jeden prášek proti bolesti hlavy.

11:55  - Probouzím se po nečekaném spánku a zjistím, že mi už hraje asi třetí díl The Walking dead a že jsem polovinu seriálu prospala, i když jsem nechtěla. Máma v kuchyni dělá oběd pro tátu a pro sestru, avšak mě se udělalo lépe a tak se zmůžu dojít si udělat svůj oběd. Původně se mi zachtělo zapečených těstovin, ale bylo by to příliš zdlouhavé a tak jsem vyklopila sáček s tortellini  a přidělala jsem si k nim trochu sýru a okurku.

Me On The Day I Though I Would Stop Watching TWD
Ten pocit, když se v meme vidíš :D

13:00 Slyším, jak táta přichází z nákupu, ale koukám se dál na další seriály či videa. Po prášku je mi znatelně lépe a dokonce dokážu už i dýchat jednou nosní dirkou [:D] Ovšem raději polehávám v posteli, i když mě dost láká ten běžecký pás...

14:00 našla jsem si lepší zábavu než zírat na běžecký pár - čtení. Zapla jsem opět tablet a začala dočítat druhý díl na Ženu v kleci - Zabijáky! Ovšem moc jsem toho nepřečetla a už se mi chtělo zase spát. 

15:00 Tak a dost spaní! Už se mi i v hlavě udělalo jasněji a bolest hlavy přestala a tak jsem šla napsat článek 'Once upon a time' a pomalu rozepisovala tento, abych na nic nezapoměla. Mezitím však upíjím čaj a jím svačinu, protože mi po rýmě rychle vyhládne.


✝


17:00 Táta se sestrou opět někde jsou a mamka jela do obchůdku, takže jsem doma sama. Vyhrabala jsem v botníku totálně úžasné bufy a tak je začínám nosit jako své vlastní papuče na doma. Je v nich nádherně teplo!


20:04 - Jop, už je mi mnohem lépe, ale zjistila jsem, že už nemáme kapesníky! Což opravdu nevím, jak přežiju zítřek. V posteli už mám nachystanou i modrou osušku jinak bych totiž nemohla dýchat [:D]. Už se mi začíná zdát, že dělám z rýmy ebolu, ale je to pravda! Prohlížím ostatní blogy a dokonce i blogy o kosmetice, což je taky docela zajímavý, protože nikdy jsem k tomu neměla tolik blízko.

21:00 - Možná si říkáte, proč chodím ta brzy spát? Důvod je jednoduchý - je to můj cíl! Jednoduše jsem si dala za cíl usínat kolem deváté a vstávat kolem sedmé, aby mě pak vyšel den. Jo zní to šíleně, ale po půl roce cvičení a snahy o zdravé jídlo je to nutnost a chci se to naučit.

http://data2.whicdn.com/images/143938934/large.jpg
Obrázek nemá  nic společného, jen se mi líbí :D

 A jaký byl Váš den?


6 komentářů:

  1. Upřímně, nedovedu si představit tortellini s okurkou :D www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No :DD tak se pozná člověk, který vaří jednou v životě, ale náhodou to docela ušlo :)

      Vymazat
  2. Zajémavý článek :D Mě by se to tak rozepisovat nechtělo xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych chtěla, mohlo být více bodů :D. Buďme rádi, že jsem to psala takhle po hodinách a ne po minutách ..:)

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) Přeju brzké uzdravení :) Taky zrovna trpím s rýmou, ale nemůžu si dovolit zůstat doma, takže trpím ve škole, za pochodu :D A tortellini s okurkou zní vážně zajímavě, asi to ze zvědavosti zkusím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díkybohu nám dala ředitelka volno i na zbývající dny, takže jsem šťastěná a smutná zároveň ... :) Však vyzkoušet se musí všechno :D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři