Vídeň 2015 | Anika Rodriguez

Tak konečně jsem ty fotky stáhla a trochu je vytřídila abych použila jenom ty normálnější. Musím říct, že ten víkend nehorázně rychle  utekl a mě to dost štve. Na jednu stranu už budou prázdniny ale na druhou tu ještě je pár dní školy. Bohužel náš školní výlet 2015 už je za námi a nám nezbývá nic jiného než si ty vzpomínky nechat v hlavě a na fotkách. Tento článek bude tedy celý o Vídni, kam vyrazila naše škola. 





Ještě z cesty někde na okraji Vídně

Vládní budova ještě z dob Rakousko-Uherska

(?)

Náš příjezd do Vídně




Plac za zámkem v Schonbrunn

Nádherný zámek Schonbrunn

Jedna z místností v 'muzeu'

Zámek SchonBrunne zepředu

Socha v zahradách Schonbrunn






Pohled na zámek přímo ze zahrady


Musím uznat, že tento výlet byl mnohem lepší než nějaký třídenní v Česku! Vídeň je nádherné historické město plné míst, kde na vás bude minulost Rakousko - Uherska bude přímo dýchat. Jsem ráda, že to byla zrovna Vídeň a nedokážu si představit, že bych tento výlet promeškala, což se stalo minulý rok, ale to se naštěstí  jelo jenom do Brna. Odnesla jsem si spousty pocitů a vtipných momentek, kdy jsem si například objednávala pití a vypadlo mě, jak se řekne "Chtěla bych".anglicky. Navštívili jsme něco  jako muzeum, kde je většina vycpaných zvířat, viděli jsme budovy, kde zasedala vláda, když ještě vládla monarchie, prošli jsme se po brutálně předražené ulici plné samých prestižních značek,  spatřila jsem dokonalý zámek a zahrady v Schonbrunne, kde mě mrzelo, že jsme se nedostali dovnitř, a nakonec  den zakončili v Práteru. Přiznám se, že nejvíce si budu poamatovt ty pocity ze zámku v Schonbrunne. Byl naprosto obrovský a jelikož jsem obdivovatel zámků a hradů, ráda je navštěvuji a procházím těmi místy, kde se třeba procházela šlechta, chtěla bych zámek navštívit ještě jednou....

Doufám, že fotky alespoň  za něco stojí. Můžete se klidně podělit i vy z vašich pocitů, když jste tam byli nebo zda tam chce jet.. :)

Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

7 komentářů:

  1. Krásné fotky :) My na školní výlet ještě pojedem, ale jen na jeden den do jedné dědiny se podívat já nevím na co a za naší bývalou třídní, která je teď na mateřské a má tam chatu :D Jak naschvál je ta dědina na akorát na druhé straně kopce, kde máme chalupu my, takže.... :D
    http://unravel-thoughts.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky.=) Hned bych jela taky, my bohužel na výlet se školou nikam nepojedeme...
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky, je vidět, že jste si výlet užili! Také jsem byla kdysi se střední školou ve Vídni a mám na to skvělé zážitky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuji... :) My celkově máme na výlety se školou super vzpomínku už od šesté třídy.:)

      Vymazat
  4. Výlet byl úžasnej a fotky máš taky super :3 Chtělo by se tam vrátit, viď ? :/

    OdpovědětVymazat
  5. Výlet byl úžasnej a fotky máš taky super :3 Chtělo by se tam vrátit, viď ? :/

    OdpovědětVymazat
  6. Výlet byl úžasnej a fotky máš taky super :3 Chtělo by se tam vrátit, viď ? :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři