Unboxing -Červen 0.1

Uf, pamatujete si, kdy naposledy byl článek do rubriky Unboxing? Já popravdě ani ne, ale když se povídám do archívu, je to jen pár článků nazpět. Nechci vás však nijak ochudit, a tak se v pauze mezi učením odhodlávám sedět u počítače a zveřejnit vám jej. Momentálně se zpracovává článek o Vídni, kde jsem byla na školním výletě, ale ten vidím asi na neděli, takže nebudu to zdržovat - známý knižní projekt - unboxing!

ZGxLo.jpg
________________________________________________________________


IS6jy.jpg
Vy to sice nevidíte, ale vlevo na obálce je nálepka Albatrosu, což mě ze začátku velice zmátlo, protože jsem si nevzpomínala, že bych vyhrála nějakou soutěž. O to víc to pro mě bylo překvapením. 

iNRpw
1xDl2
Právě teď nastal další šok. Nakladatelství Motto?! Takže to už máme knihu z nakladatelství Motto v obálce od Albatrosu... :D

Zc2mLSdqp5
Tadá! -  Už si vzpomínám! Nabídka na knihu Krotitel mi nedávno přišla na e-mail jako nabídka od Fragmentu, jelikož jsem velký fanoušek detektivek, okamžitě jsem  si zažádala o recenzní výtisk. Krotitel (Camilla Lackberg) z nakladatelství Motto... v obálce od Albatrosu ...jako recenzní výtisk Fragmentu... :D Docela vtipné složení, nemyslíte?

V knize už jsem pokročila skoro do půlky a zatím jsem velice spokojená. Čtivý a rychlý příběh s lehce brutálním motivem, který mi připomíná béčkový horor "Život zvířat." Jsem zvědavá, jak se děj bude vyvíjet dál. Rozhodně musím poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí recenzního výtisku, ke kterému bych se patrně nedostala.
vuQDm
A na závěr jedna Instagramová, kde byla knihy odhalena hned ten den, co mi přišla, takže s více než třídenním předstihem. 
Instagram | Facebook | Ask
Anika Rodriguez 

7 komentářů:

  1. Vypadá na skvělou knihu určitě se na ni kouknu. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to jako zprostředkovatele od Fragmentu, ale jelikož Fragment i Motto jsou součástí Albatrosmedia tak se to prostě nabízí dohromady :) já nad RC výtiskem taky váhala, ale nakonec jsem to nechala být, jsem zvědavá jaké budou ohlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to e přiznám, že je pro mě novinka. :D Já mám albatros prostě jako nakladatelství a tím to končí. Každopádně děkuji za vysvětlení. :) Knížka není nějak velká, takže si myslím, že za zkoušky by nikdo nic nedal... recenze rozhodně bude :)

      Vymazat
  3. Zajímavý....:D A ta knížka taky nevypadá špatně :)
    http://unravel-thoughts.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Má nádhernou vazbu bez obalu, takže je i na pohled fakt hezká... :)

      Vymazat
  4. Jéé, tak snad dáš vědět, jaká byla, až ji dočteš celou, dost mě to zajímá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude recenze a možná se o ní zmíním ještě toto úterý v článku... ;)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a nezapomeňte mi tam hodin i link na váš blog, ať se též zabavím :3

Používá technologii služby Blogger.
 

Instagram

Spolupracuji

GbVxn.jpg

V zájmu spolupráce mě najdete na e-mailu:

AnikaRodriguez@seznam.cz

Pravidelní čtenáři